Cròniques rugby CN Poble Nou cap de setmana 30/03/2019

Sub 14 – Poble Nou 62 – CRUC 24

Aquest dissabte els sub14 s’enfrontaven al seu últim partit de lliga, i no podien fer-ho en millors condicions: bon temps, a casa, i amb tota la seva gent a la grada.

Un partit contra un rival menys desenvolupat tècnicament ens va permetre provar als jugadors en diferents posicions, promoure lideratges dins el camp i que tots els jugadors poguessin posar en pràctica el entrenat, fins i tot les nostres dues últimes incorporacions es van estrenar: Amelia i David, que a sobre va culminar una bona jugada amb un assaig.

Acabem amb bon sabor de boca i amb ganes de més partits, perquè aquesta temporada les nostres noies i nois han tingut una evolució molt positiva i volen més rugbi! (Igual que tota la nostra fantàstica grada, que són un suport incondicional).

Una salutació i molt rugby ??????

 

 

Escola – Trobada Andorra

El passat dissabte, l’Escola de Rugby, vam matinar bastant per anar a Andorra.
Allà ens esperaven, amb la barbacoa traient ja fum i un camp esplèndid al peu de les muntanyes de pics nevats.
Alguns havien aprofitat i fet nit ja al País dels Pirineus i ens rebien tots amb un somriure.
Primer partit Internacional d’aquest curs de l’Escola, dia important!
En arribar, escalfar una mica i poc després partits. Els nens i nenes ho varen donar tot al terreny de joc. Varen placar de valent i practicant allò que setmana rere setmana entrenen, passaven rac, han millorat força el passe, el joc, es va notant molt tot el que van evolucionant. I ens omple d’orgull. És clar, que s’ha de seguir millorant coses, però d’això es tracta. Ens vam barrejar i varen gaudir d’entrenar després tots plegats a la manera de jugar francesa i tots vàrem aprendre molt. Compartint.
I després de passar per la dutxa, va començar el temps més important, el tercer temps!
El Filou, en Joan, en Carles, tots, ens van fer sentir com a casa, els nois i noies, amb el seu entrepà i beguda, varen ajuntar-se a les grades i havent acabat al camp de nou, a jugar al que els agrada i el que els uneix. Els grans, a la zona exterior, els papes i mames del Club, professionals en compartir gastronomia, varen posar a taula de tot, pastís de patata i tonyina, truites, pasta, empanades… I els amics Andorrans, amb el foc a tota metxa, varen fer olles plenes de carn a la brasa, embotits, vins, coques i pastissos. Hem de preparar un bon tercer temps quan vinguin!!
Vam compartir un bon moment. Alguns, en Mazinger i família i en Carles i família, recollir samarretes i cap a Barcelona, que jugaven amb el Sènior C i havien d’arribar a guanyar la Copa del Mundial de l’InfraRugby”. I ho varen fer!!
La resta, prèvia paradeta curta al Punt de Trobada, camí a Mar Bella, camí a casa. Cansats però alegres.
Vam rematar el dia arribant a celebrar el Tercer Temps amb els Guanyadors Mundials de l’InfraRugby i aquesta setmana, en Mazinger, ens ha portat La Copa a l’entrenament i hem fet la foto, molt orgullosos que tinguem molt C a l’Escola. Esperem la pròxima vegada poder fer-los un passadís com cal i fer grada!!

Podeu trobar totes les fotografies aquí: https://photos.app.goo.gl/fxSnv5bXhixJkNad8

Moltes gràcies a Javier, pare de Martí (Sub10) i Judit (Sub8) per haver capturat amb la seva càmera tots aquests bonics moments!

 

NOTÍCIES RELACIONADES