Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 12/02/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior A – CN Poble Nou 22 – 26 Fénix CR

Estrena de la segona fase de la Divisió d’Honor B amb derrota per la mínima davant un sempre duríssim Fènix. Els locals es presentaven amb alguna baixa notable d’última hora que, així i tot, no es va traduir en un equip feble, ans tot el contrari. Començava el Fènix avançant-se al marcador amb un assaig al minut 9, contestat ràpidament per una marca de Rafa Nogales transformada per l’especialista en xut a pals Jonny Bentley. Contestava de nou el Fènix amb un assaig transformat, però de nou els locals van reaccionar i gràcies de nou a l’encert amb el peu de Bentley (va anotar 17 dels 22 punts del Poblenou), es tornaven a avançar al marcador amb tres cops de càstig que deixaven el marcador en 16-12 al descans. Dos cops de càstig transformats per Jonny a la represa ens situaven amb un bon matalàs de 10 punts sobre el Fènix. Tot i això, hem de recordar que l’equip aragonès és un dels més forts de la categoria, i ho van fer valer amb dues marques del seu talonador, que transformades totes, van posar el marcador en el 22-26 final. Quedaven 10 minuts pel final i els locals no van deixar mai de creure en la victòria i van percutir i percutir tancant al Fènix a la seva 22 a la recerca de l’assaig de la victòria, que malauradament no va arribar.

Cal destacar la guerra que se li va donar a un dels millors equips de la Divisió d’Honor B dels últims anys, lluitant de tu a tu fins al final, reaccionant a les adversitats de les marques en contra amb un equip ple de joventut, l’encert infal·lible del nostre 10 Jonny Bentley i l’esperat retorn a la categoria del capità Francesc Gómez als terrenys de joc després d’una llarga lesió al braç. Pròxim repte a Sitges dissabte a les 15h. 3×3!

Fotografies del partit de Victor Riu.

Sènior B / Sub 23 – CN Poble Nou 26 – 7 Manresa Rc

Victòria de prestigi del segon equip del Poblenou a casa contra el líder de la lliga. Dissabte es presentava a la Marbella el RC Manresa, un rival conegut aquesta temporada als que ens hem enfrontat en dues ocasions sense conèixer la victòria. La tercera és la bona, i aquest cop si, hem aconseguit la victòria després d’un partit molt seriós i treballat el qual a més, vam haver de jugar en inferioritat numèrica per exclusions durant gairebé tot el partit. Cal destacar la serietat defensiva, el Manresa no va aconseguir assajar fins als minuts finals, i la combinació de la feina dels davanters i la pegada dels tres quarts, que es van encarregar de materialitzar la bona feina en 4 assajos, destacant l’últim de tots, anotat al minut 80 per Igor Martinez que ens feia aconseguir el bonus per assolir la segona plaça de la lliga i continuar lluitant per estar al play-off.

Sènior Desenvolupament – CN Poble Nou 12 – 53 Martorell/Esparraguera

Dura derrota del tercer equip del Poblenou davant un Martorell molt seriós i treballat, que amb ordre, potència i una dura defensa va aconseguir passar sobre els nostres nois sense donar opció. Les errades locals en placatge van permetre a més que els visitants arribessin al descans amb un ampli avantatge que van aconseguir engrandir al segon temps, tot i la millora en el ritme del Poblenou, que va aconseguir fer dues marques per maquillar el resultat. Felicitar al Martorell per la seva gran actuació i a treballar per recuperar la dinàmica positiva i aconseguir assegurar una plaça als play-off de la lliga.

Sub 16 – SEL Vilanova 7 – 56 CN Poble Nou

Crònica i fotografies Miguel Prieto:

Partit a Vilanova que havia quedat ajornat i que s’afrontava amb algunes baixes, però, afortunadament enguany comptem amb una plantilla àmplia i de qualitat contrastada.
Va començar el partit còmode per al Poblenou amb tres marques seguides que deixava un 0 a 21 que donava tranquil·litat a l’equip, un desafortunat incident va deixar lesionat d’una certa gravetat a un jugador del Vilanova que va provocar que fins que no arribarà l’ambulància no se´l mogués del camp, per la qual cosa es va donar per acabada la primera part, des del CNPN desitgem una ràpida recuperació al jugador.
Va començar la segona part i l’equip va deixar de seguida resolt el partit, aprofitant el poblenou per a deixar minuts a noves incorporacions d’aquest mes que fan encara més gran a aquesta família que és el CN Poble Nou sub 16, deixant el resultat final en un 7 a 56.
3×3!! 9!! Poblenou sub16 i amunt el Rugbi

Escola Sub 12 – Trobada a Granollers

Dissabte passat vam gaudir d’una Trobada en el camp dels Spartans de Granollers, en el qual també van participar els equips del Químic EquipRugbi i un combinat dels Carboners de Terrassa amb el Sabadell Rugbi. Com ja és habitual en cada Trobada, la nostra categoria Sub 12 va estar ben nodrida de jugadors de 10 i 11 anys que van venir disposats a passar-s’ho en gran.

Van jugar 3 partits en els quals van ser de menys a més, organitzant el joc en equip, combinant jugades i passis, i aconseguint la marca contrària en més de 10 ocasions! El millor de tot, el compromís demostrat pels jugadors i per les seves famílies, que no deixen de participar i encoratjar en cada entrenament i Trobada. 3×3!

Escola Sub 8 – Trobada a Granollers

Aquesta vegada vam tenir l’oportunitat de tenir una Trobada a Granollers. El nostre sub8 va tenir tres partits contra: els Spartans de Granollers,  Químic Equip Rugbi i Carboners de Terrassa amb el Sabadell Rugbi. Es pot notar amb cada Trobada i partit contra altres equips, com els nostres nens van millorant com a jugadors, però el més important que es diverteixen aprenent. Que segueixi així! 3×3