Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 12/04/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior C/Desenvolupament: Campions de Quarta Catalana!

Ripollès 24-27 CN Poble Nou

El Sènior C es presentava aquest dissabte al camp del Ripollès amb la moral alta després d’una treballada victòria en semifinals vs el Martorell, i amb moltes ganes en el darrer partit de molts veterans del Club que penjaven definitivament les botes (David Adelantado (Advanced), Adrià Wegrzyn (Mazinger), Augusto Barceló (Magic), Pau Lladó (Wallace), Xavier Barranca (Barrancas), Roger Forns (Homer)…).

El partit va començar amb molts nervis del CNPN, que van durar fins ben la 2ª part, però tot i això, es va posar per davant del marcador amb dues marques seguides (0 a 12 al min 13); no obstant això, el Ripollès no va donar mai el partit per perdut, i les seves ganes, joc i intensitat els va permetre aconseguir capgirar el marcador per arribar a la mitja part amb el marcador favorable (17 a 12).

La 2ª part es varen realitzar diferents canvis que van permetre refrescar la davantera, així com l’entrada d’alguns veterans que varen permetre temperar els nervis; això va permetre capgirar el marcador (17 a 19), però l’alegria només va durar 8 minuts, ja que el Ripollès va transformar una marca al minut 69.

Al minut 74, el Poble Nou va aconseguir empatar el partit, i en el 78, va disposar d’un cop de càstig centrat davant de pals… que INCOMPRENSIBLEMENT es va fallar; així doncs, es va arribar al final del partit amb un empat a 24.

La vida ens regala moments inoblidables, i un d’ells és aquest, en poder gaudir de 10 minuts més de final, en un camp amb les grades plenes i ambient espectacular, i que es va acabar enduien el Poble Nou gràcies a un drop (del mateix que havia fallat la transformació sota pals…) durant la 1ª part de la pròrroga.

Alegria incommensurable, llàgrimes d’alegria, i tancament espectacular a una temporada irregular d’un Sènior C que ha sabut barrejar joventut amb veterania.

Gran germanor entre el Ripollès i el Poble Nou, que van celebrar conjuntament 1ª i 2ª plaça, i que ressalta una vegada més com és de bonic aquest esport.

Sènior A: CNPN 55 – 5 RC València

Fotografies: Beto Miranda.

Àlbum complert

Sènior B/Sub23: CNPN 19 – 21 BUC B

No va poder ser!
Dura derrota dissabte contra el BUC en un partidàs digne d’una final.

Dissabte primer i segon classificat ens vam enfrontar a la Mar Bella en cerca del títol de campió de Segona Catalana, en un partit marcat per la tensió que no es va decidir fins al final, amb un xut de drop de l’equip visitant. Precisament els xuts a pals van ser l’element clau de la final, i és que tots els punts visitants van arribar d’aquesta forma, gràcies en part a què el BUC no va poder assajar conseqüència d’una defensa impecable dels locals. Per part local, vam plantar l’oval en dues ocasions gràcies a Aitor Borrell i Juani Vargas, assajos que no vam poder transformar i que, sumats a un xut a pals fallat a tocar del xiulet final de l’àrbitre van donar la victòria al BUC per 19-21.

Un partit i un derbi digne d’una final i una derrota dura i amarga que no podrà esborrar la gran temporada que l’equip de Roger Martínez i Guillaume Brue ha realitzat. Una combinació d’una prometedora generació de joves de l’escola a la seva primera temporada sènior i de veterans amb experiència que va passar per una duríssima primera fase, però que ha desplegat un gran rugbi a la segona part de la temporada, un joc atractiu i efectiu que ha servit per ser els líders de la fase regular i per arribar a una final. Toca fer balanç del viscut, descansar i agafar forces per tornar millor la temporada vinent. El rugbi és just, sempre et dona el que et treu… i a aquesta generació encara li deu molts èxits!!!

Gran final y pequeños detalles.

Llegó el gran día, final de la liga contra el Torroella de Montgrí, club de rugby, gran día de rugby, el tiempo y las sensaciones acompañaban.  El equipo había preparado el partido hasta los últimos detalles, había delante un equipo y jugadores de calidad contrastada que había que neutralizar.

Empezó el partido fuertísimo, pegó primero el Torroella con jugadas características, pero el CN Poble Nou contestó rápido y llegamos al 12 a 12, un chut del Torroella dejó el marcador en 15 a 12 al finalizar la primera parte.

Empezó la segunda con una marca nada más sacar de centro del Torroella que hizo que el CNPN fuese ya a remolque, pero con fuerza y pundonor seguimos recortando en el marcador, pero pequeños detalles al final acabaron decantando la final hacia el Torroella.

Pero nada de pena en el semblante del equipo, tod@s se vaciaron y dieron lo mejor de sí en todo momento y como siempre, acabando con una sonrisa en la boca y con la sensación de que hicieron todo lo que pudieron.  Ahora espera el campeonato de España y está generación aspira a todo lo que se proponga.

Bien hecho chic@s, ánimo y a seguir Sub16!