Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 15/03/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení – CN Poblenou 0 – 23 Sant Boi

A UNA JORNADA DEL FINAL DE LA LLIGA REGULAR, EL POBLENOU HAURÀ DE LLUITAR LA CLASSIFICACIÓ PER A SEMIS FINS L’ÚLTIM MOMENT.

Aquest dissabte, la UE Santboiana va ser netament superior i es va endur el partit. Ho va fer sumant també el bonus ofensiu i mantenint a 0 el comptador rival.
Les noies del Poble Nou no van acabar de trobar el seu lloc en el matx, afectades per l’allau de baixes de les darreres setmanes que continua arrossegant al planter cap a una zona d’inestabilitat. Les davanteres, habitualment dominadores, van tenir moltes dificultats en obtenir l’ovalada des del set piece.
Controlant la possessió i afavorides per la pluja, les visitants van imposar el seu sistema de xut profund i maul. En la primera arribada a les zones crítiques (5′), aconseguien transformar un cop de càstig, deixant clar que sabrien treure profit de les indisciplines.
Sense pilotes clares, al Poble Nou li costava progressar, tot i que s’intuïen possibilitats en els dos primers canals de les tres quarts. L’obertura, la Peta, va saber descarregar un parell d’offloads que feien guanyar a la Gina molts metres jugant dins de la defensa.
A l’equador de la primera part arribava la marca de les del Llobregat, en evitar la pantalla en una touche/maul sense empenta poblenovina.
Ona Monés tancava l’anotació en aquest tram convertint un altre penal. 0-11.
Al segon temps, el Poble Nou va sortir millor i va estar a punt de marcar de seguida, en unes llargues estances a la zona de 22 contrària. Mary i María es quedaven molt a prop, però les imprecisions en els metres finals impossibilitaven certificar. L’àrbitre va assenyalar com a sortida des de pals dues entrades a marca, on no veure amb claredat si es plantava.
El try hagués pogut canviar el signe del partit, ja que el marcador s’hagués ajustat a distàncies d’una conquesta. Foren els millors minuts locals. El pitjor: Núria Lourdes Vidal es sumava a aquesta espiral de lesions, i feia debutar a Joana, que va saber estar a l’alçada.
En cinc minuts nefastos per les de casa, la Santboiana liquidava el duel i feia dues marques.
En xiular el final, quedava un regust amarg a les noies del Poble Nou, que seguiran lluitant per l’última plaça de semifinals, intentant recuperar efectius de cara al decisiu partit de la pròxima setmana a Santa Bàrbara contra el conjunt de Gòtics/Sitges. L’equip ha demostrat sobradament que no és dels que es rendeixen.

3×3 

David Garcia.

 

Sub16. Alella 7 – 21 CN Poblenou

Jugando bajo la lluvia, así fue el partido de ayer en Alella, lluvia torrencial, partido disputadísimo y emoción hasta el final. 

Empezó el partido bronco e intenso, el Alella hacia valer su campo y las peculiares características del mismo que provocaba que el equipo del Poble Nou no jugará cómodo, aun así, marcaron primero y hacían su juego, empató pronto el Alella y apretaba sin parar al equipo.  

Empezó la segunda parte con la misma tónica del primer tiempo, lluvia, rival fortísimo y campo poco cómodo para nuestro juego, empezó la rueda de cambios típica de esta temporada y una vez más el gran número de jugadores de gran calidad del que dispone sub16(actualmente 32 fichas) demostró que siempre se dispone de un equipo fresco y con los mismos recursos, dos marcas dieron tranquilidad al partido y, aunque el Alella nunca bajó los brazos, el CNPN aguantó con fuerza y trabajo hasta el pitido final. 

Buen partido y a seguir mejorando y aprendiendo, aupa sub16 rugby poblenou!! 

 

 

Trobada d’escoles de rugbi a la Foixarda.

Dissabte plujós a la Foixarda, fet que va provocar que un dels rivals no pogués assistir a la trobada. Vam assistir amb sub8, sub10 i sub12. Roda de partits entre les escoles de Gòtics i CN Poblenou. Moltes gràcies a l’organització per aguantar i oferir-nos un dia de rugby, passat per aigua, però on els nens van poder gaudir molt. 

Sub8.

Esta vez tocaba la Trobada en la Foixarda. Jugamos varios partidos contra diferentes equipos del sub8 de Gòtics. Fue una experiencia diferente para los niños ya que tocó un día de lluvia pero esto no los frenó ni fue un inconveniente para ellos que en todo momento a pesar de mojarse o resbalarse continuaron placando y corriendo. A pesar de la lluvia pocos balones cayeron al suelo y esto es algo que queremos destacar y dar importancia.
A seguir aprendiendo y divirtiéndose sub8!

Sub10.

Cómo unos TITANES, las jóvenes promesas han aguantado la lluvia y han acabado saludando a los padres agradeciendo el esfuerzo realizado. Al final, 3r tiempo y los niños muy felices y comentado las jugadas entre ellos. AMBIENTAZO TOTAL!!! 

Fotografies i Crònica: Roger Garcia

 

Sub12.

Sábado de lluvia, y rugby en la Foixarda, comenzamos la trobada un poco dormidos, pero en el segundo partido, después una charla técnica, se logró recuperar el nivel de cara al segundo y tercer partido. Ya para el final, el cansancio, el frío y el agua hicieron que se fallaran algunos placajes claves y se cayeran algunos balones obteniendo resultados negativos en el tanteador, pero positivos en el aprendizaje. 

Martín Squartini.

 

Fotografies: Pol Guerrero.

 

NOTÍCIES RELACIONADES