Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 23/10/2021

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení  –  GEiEG 5 – 26 CN Poble Nou

Crònica David García:

GEiEG i Poble Nou arribaven a l’última jornada de la fase prèvia amb les mateixes circumstàncies: necessitaven guanyar per accedir a la DHC. Derrotar a les gironines al Palau Sacosta és quelcom que no succeeix gairebé mai. Una missió complicada per davant.
Les barcelonines van sortir molt concentrades. A per totes. I van tancar a les locals en camp propi.
La primera oportunitat clara es va generar a partir d’un pick and go que entrava fins a marca però no posava. Amb el CNPN bolcat, s’aconseguia l’assaig després d’un seguit de bones fases de joc. Sílvia Julià va fer una bona acció per l’esquerra, les tres quarts van generar la superioritat i Clàudia Pont, en carrera vertical, plantava l’oval (11′). En aquesta posada en escena aclaparadora les de negre es van guanyar la classificació. Són explosions que decideixen partits. I aquí és, quan el full de ruta de la temporada, agafa força. L’objectiu era entrar a la DHC. Les noies van estar a l’alçada, evitant una reformulació de metes.
El Poble Nou contrastava el dibuix dels seus atacs. Arribava a zona d’assaig amb els pick and go, tot i que no aconseguia plantar amb claredat, i a la següent onada buscava la superioritat en banda.
Tornava a ser la segon centre foránea qui marcava. Sílvia, inspirada de cara a pals, transformava. Ho faria també en tots els intents posteriors.
Blanca Torras es quedava a les portes del try quan va evitar a la seva ala. Per insistència, les barcelonines mereixien engreixar el matalàs de punts abans del descans, ja que el partit es desenvolupava íntegrament en àrea gironina. A manca de dos minuts, la n°8, María Campos, aconseguia l’assaig. 0 a 19 a la mitja part.
La xerrada del descans va tindre efecte en les locals. Van sortir decidides a donar una altra imatge. La primera línia Anna Muñoz plantava sota pals i inaugurava el marcador pel seu equip.
Tot i les ganes de les vermelles, de mica en mica el matx va tornar a la mateixa dinàmica dels quaranta primers minuts. Fruit del carrusel de canvis les visitants van perdre ordre, però no control sobre el partit i les millors opcions de puntuar portaven color negre. Pola Kociecka en una de les seves cavalcades per la banda aconseguia el definitiu 5-26.
Victòria important de les poblenovines sobre el GEiEG, equip tradicionalment temible, que venia de jugar competència nacional la passada temporada. Ara, les noies de la Mar Bella jugaran la primera lliga catalana i, pel nivell dels equips participants, es preveu una competició duríssima i de molt desgast. Serà un any molt intens!
3×3.

 

Fotografies del partit de l’Ainhoa S. Pinacho:

 

 

 

Sènior B / SUB 23  –  CN POBLENOU 12 – 50 CEU

Fotografies del partit: 

https://photos.app.goo.gl/7RYwKT1XFZr8g8N49

 

 

SUB 16  –  SEL VILANOVA 15 – 45 CN POBLE NOU

Crònica Miguel Prieto:

El pasado sábado 22 el CN Poblenou Sub16 disputó su tercer encuentro de la liguilla 2021-22 frente al SEL Vilanova, después de los dos primeros partidos con victorias fáciles sobre el Cervelló y el Cabrera respectivamente, el partido que se presentaba podía considerarse un partido “trampa”, el Vilanova también había ganado sus respectivos encuentros y era claro que no tomarlo con una intensidad del 100% podía ser un error fatal.

Así que éste era la primera piedra de toque de momento deportivo del año para el equipo, equipo sub 16 renovado por jugadores de primer año al 90% pero con una fantástica plantilla de por ahora 29 jugadores.

Y efectivamente, el partido empezó hosco, duro y sin concesiones por parte de ninguno de los contendientes, costó, pero el CN Poblenou marcó primero y consiguió una pequeña ventaja, el Vilanova también marcó y el resultado a mitad de partido era de 5 a 24.

Se reanudó la segunda parte y empezaron los cambios, el Vilanova apretó y se puso 15 a 24, pero ah, el banquillo de este año es extenso y eso se notó, el Cnpn recompuso filas y después de algunos ajustes volvió a tomar las riendas del partido acabando con cualquier posibilidad de duda en la victoria con un 15 a 45 final.

Después tercer tiempo como los de antes, un 10 al Vilanova en su gestión y su amabilidad en todo momento.

Finalmente resumiendo, un buen partido de rugby en un año en el que el equipo lo tiene todo para crecer, aprender y mejorar hasta dónde quiera, que puede ser lejos.

Aúpa CNPN Sub16!!!

 

Fotografies del partit: 

 

NOTÍCIES RELACIONADES