Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 27/02/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior A – CN Poble Nou 32 – 20 AKRA

Segona victòria consecutiva del Poblenou a la segona fase de la Divisió d’Honor B. Dissabte arribava a La Mar Bella l’Akra Bárbara des d’Alacant, un dels rivals directes per les places capdavanteres de la lliga als que els locals van superar imposant el seu domini en un partit frenètic.

Les coses es van posar ràpidament de cara pel Poblenou, ja que als primers deu minuts es van anotar dues marques obra de Pau Acosta i Joaquin Attanasio, totes dues transformades per Jonny Bentley. L’Akra, però va reaccionar de manera ràpida pocs minuts després reduint distàncies mitjançant un assaig al qual en va seguir un altre al cap de 15 minuts. Afortunadament pels locals, però aquestes no van ser transformades, tot i que el marcador s’estrenyia molt (14-10). Dels peus de Bentley arribarien 3 punts més després de passar pels pals un cop de càstig (17-10) i agafar aire de cara a un segon temps que s’anunciava dur.

El Poblenou, però no va arrugar-se i va imposar el seu domini amb dues marques, una d’Igor Martínez que havia entrat des de la banqueta i una altra del potent Raul Domínguez. Amb una transformació de les dues, la distància al marcador creixia per tranquil·litzar als locals, que van veure però anotar de nou als alacantins per apropar-se a només nou punts (29-20). Pocs minuts després, el fantàstic encert de Jonny Bentley amb el peu feia agafar aire als locals, que mantindrien l’avantatge.

Cal destacar la fortalesa local per controlar un partit contra un rival lluitador durant els 80 minuts, gestionant l’avantatge i marcant el ritme del partit en tot moment, mantenint-se sempre al capdavant del marcador. Gràcies a l’Akra per un gran partit i enhorabona als nostres! Pròxim repte viatge a València per enfrontar-se a un San Roque que ens va posar les coses molt difícils a l’anada i ben segur faran de nou, 3×3!

Resum del partit en vídeo amb entrevista a Aitor Sánchez, per BTV.

Sènior Femení B – Osses Universitaries 35 – 0 CN Poble Nou

Un gran partit amistós del nostre sènior femení B contra les osses universitàries, posant en pràctica tàctiques i jugades. Seguim creixent!

Sènior Desenvolupament – Vilafranca B 100 – 0 CN Poble Nou

Duríssima derrota del tercer equip del Poblenou el passat dissabte contra el líder de la lliga on l’entrega no va ser suficient per plantar cara a un equip amb un nivell rugbístic clarament superior al de la categoria. El RC Vilafranca va desplegar un joc d’alta categoria que li va permetre marcar les diferències de manera incontestable des dels primers minuts, sense donar opció a un Poblenou completament sobrepassat. Cal destacar, les ganes, l’entrega i l’orgull de l’equip que, tot i abaixar els braços davant l’adversitat, va plantar cara en determinats moments amb durs placatges contra jugadors clarament superiors. Toca refer-se i continuar endavant, ja que queden dos partits determinants per aconseguir segellar una plaça als playoffs de la lliga. 3×3!

Fotografies: Victor Riu

Sub16 – Sant Boi B 5 – 46 CN Poble Nou

Partido en Sant Boi B este sábado 26, partido en el que no se puede confiar y bajar la guardia, Sant Boi, aunque este año no es puntero, tiene un estilo y una manera de entender el rugby que siempre puede poner en aprietos en todos los sentidos al contrario.

Empezó el partido rudo y el CNPN Sub16 comenzó abriendo el marcador, poco a poco y a pesar del rival el equipo fue abriendo distancias en el marcador hasta un 0 a 31 en la primera parte.

Comenzó la segunda y más de lo mismo, Sant Boi a por todas y los del Poblenou supieron aguantar y seguir ampliando la ventaja, se hicieron cambios que dieron más oxígeno al equipo y sin bajar rendimiento, a pesar de una marca del contrario, el partido acabó con un 5 a 44 que deja un gran sabor de boca al equipo por el juego y la actitud mostrada.

Un gran día de rugby para los sub16 del Poblenou. A seguir mejorando y demostrando su estilo de rugby.