Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení  – CN Poblenou 7 – 31 CR Sant Cugat B

Crònica David García:

PARTIT DURÍSSIM A LA MAR BELLA CONTRA UN PODERÓS SANT CUGAT.

El Sant Cugat va tenir feina per trencar la resistència poblenovina (7-31), però se’n va acabar sortint en aprofitar millor les arribades a la 22 contrària, i supera a les locals en la classificació de la lliga. FCB, líder incontestable, i UES, que s’aprofita de la relliscada del CNPN, s’escapen a la part alta de la taula,
Les del Vallès es presentaven a La Mar Bella amb una convocatòria molt potent, farcida de noies de l’equip que juga a la Iberdrola, amb la intenció de repartir minuts de qualitat de cara el vital partit que han d’enfrontar contra les madrilenyes de Majadahonda. Les barcelonines van exigir en el tram inicial del partit i les cugantenques van respondre estrenyent les dents. Sortien espurnes en els contactes. El matx no admetia davallades físiques i el picant en els impactes anava in crescendo.
El Sant Cugat va tenir problemes per frenar les melés tot i la seva evident superioritat en grandària. Les de casa, més petites però més sincròniques avançaven amb relativa superioritat a les fases estàtiques. Sandra, María i Lou s’imposaven a la batalla tant física com mental de les primeres línies. El Poble Nou, a més, sabia rendibilitzar els pick and goes tot i que el partit es movia essencialment a la zona mitjana. El descobriment per part visitant d’una via d’aigua a les puntes va decantar el duel. En l’equador de la primera part van donar un cop al marcador amb dues marques gairebé seguides. La primera de Sara Buetas, rapidíssima, que amb les seves pujades per banda es convertia en l’ariet visitant, i la segona signada per Rita Hinojosa. Axelle Ramon, impecable amb el peu al llarg de la tarda, posava la cirereta de les transformacions.
La reacció del CNPN va arribar en el domini del matx, però no en el marcador. Clàudia Pont, guanyava molts metres i implicava diverses jugadores en la seva defensa. Idèntic resultat es donava quan les davanteres negres enllaçaven fases de joc properes a l’eix. Tot i l’assetjament final, amb clares oportunitats per puntuar, les de negre no van poder rematar i arribar al descans amb el resultat més ajustat (0-14).
Va ser el Sant Cugat qui, a la tornada, va plantar mitjançant Del Val, aprofitant una errada en una jugada d’atac de les tres quarts contràries. Un assaig psicològic. Les de casa veien com passaven d’un control no rubricat al final de la primera a començar la segona amb un altre conquesta sobre les esquenes.
Tot i el daltabaix anímic, les noies del Poble Nou van aconseguir el try de la mà de María Campos, després d’uns bons moviments de les centres que van acostar la pilota fins on l’impacte de les forwards en podien treure profit. Sílvia Julià, passava el xut.
La tònica del partit, inalterable: alt voltatge en les friccions. El Sant Cugat, amb banqueta més profunda, sobrevivia millor al desgast físic i a les lesions. Vanne destacava en el cos a cos defensiu.
Dos assajos més li donava a les visitants el matx i el bonus ofensiu.
Ara, el Poble Nou tindrà que defensar la seva plaça a la propera jornada contra un INEF Barcelona que ha pujat les prestacions de la primera volta.
Toca refer-se i anar al màxim al pròxim partit.

3×3

Fotografies del partit de l’Ainhoa S. Pinacho.

Sènior B / Sub 23 – RC Badalona 3 – 51 CN Poble Nou

Fotografies del partit de Victor Riu.

Sènior Desenvolupament  – CR Alt Empordà 12 – 72 CN Poble Nou

Crònica Nacho Arla:

Desarrollo tenía un desplazamiento complicado hasta el Rugbi Club Alt Empordà, ya que el encuentro sería el domingo por la mañana, lo que hacía presagiar la tragedia, teniendo en cuenta los antecedentes de bajo rendimiento colectivo cuando los partidos son antes del mediodía.

Sin embargo, esta vez la excepción confirmó la regla y desde un primer minuto el CNPN dominó el juego y el tanteador, llegando a la media parte con un parcial de 7-34.

Pudiendo dar minutos a los 19 convocados, la segunda parte no cambió el tono del partido, siguió con dominio del Poblenou, que finalmente acabó 12-72, con 12 ensayos para los entrenados por “Mágic”.

Enviarle un enorme agradecimiento al RC Alt Empordà, que nos cedió gentilmente su segunda equipación, ya que tuvimos un percance con la equipación oficial de juego del equipo.

Sub 16 – Senglars 46 – 24 CN Poble Nou

Crònica i fotografies Miguel Prieto:

Amaneció un buen día de rugby en Torroella de Montgrí este domingo 6 de febrero, los locales nos recibieron de manera muy cordial pero dispuestos a darlo todo en el partido de máxima rivalidad de nuestra categoría este año.
Y así fue, un comienzo trepidante y con una intensidad muy fuerte por parte de los dos equipos que duraría todo el partido.
Golpeó primero el Torroella por dos veces y acto seguido marco el Poblenou, después se entró en una dinámica de marcas sucesivas por parte de los dos equipos hasta el 27 a 19 con el que acabó la primera parte.
Después del descanso el Poblenou redujo distancias, pero el Torroella subió aún más la intensidad y se fue del marcador con unas marcas rápidas, a pesar del esfuerzo hasta el último minuto del Poblenou ya no se pudo recortar más el marcador y se llegó al 46 a 24 final.
A pesar de todo buen sabor de boca por el juego y esfuerzo realizado y como siempre, una sonrisa por parte del equipo, aprendiendo siempre en todas las circunstancias para mejorar en el futuro.
Mención especial al Torroella por su atención al CN Poblenou y por un fantástico tercer tiempo, modelo a imitar por todos los clubs para ir recuperando la esencia de hermandad y de compartir entre los clubs, cosa que estos tiempos que nos ha tocado vivir lo ha impedido en cierta medida.