Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 8/03/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

 

Sènior A – CR San Roque 32-6 CN Poblenou

Sènior Femení – CN Poblenou 0 – 45 AVR Barça

PROVA DE CARÀCTER PER A LES CATORZE NOIES DEL CNPN QUE VAN HAVER DE SALTAR A LA GESPA CONTRA EL FC BARCELONA, DOMINADOR INCONTESTABLE DE LA CATEGORIA.

Un munt de lesions en el conjunt de La Mar Bella i una passa de gastroenteritis en les hores prèvies al matx van ser una pedra massa grossa en el camí. Amb les darreres baixes no aconseguien tancar l’acte presentant una alineació completa. Tocava patir. En un conjunt mentalment més fràgil el contratemps seria definitiu. Les jugadores del Poble Nou, tot i ser coneixedores de què no podrien disputar el resultat al líder, van sortir disposades a donar el màxim. Lloable actitud. Havien de remar de valent. I ho van fer. Clàudia Pont, la capitana, posava el llistó d’on havia de rendir l’equip, tancant el centre del camp amb placatges guanyadors. Les locals estaven intenses en la pressió i ordenades damunt el terreny de joc, però el Barça enllaçava amb encert els offloads i remataven la continuïtat a les bandes, aprofitant la superioritat en nombre i que els contactes eren menys expeditius que en la medul·lar.
Les primeres marques van ser matinadores. Van arribar de la mà d’Alba Capell i Pau León. 0-14 en els compassos inicials.
Tot i que les d’Aroa dominaven el partit amb certa comoditat, les negres no li posaven les coses fàcils. Fontana, Mina i María continuaven exigint a la davantera blaugrana, impactant amb agressivitat. Clàudia, Vanne i Olasz, guerrilleres, no afluixaven en les seves batalles particulars en la zona ampla. Haver de controlar les tres quarts culers no és un pla agradable de dissabte a la tarda per a ningú, però amb les noves lesions a la frontissa poblenovina (Olasz-Núria) no es podia tapar una via d’aigua sense obrir-ne un altre. Amb un joc de quinze contra dotze, les visitants trobaven en els seus encadenaments una arma letal amb la qual insistir i fer mal.
Sumaven de set en set les blaugranes, que buscaven l’assaig amb insistència, gràcies al peu fantàstic de Clàudia Peña.
Malauradament, l’àrbitre xiulava la fi del partit prematurament, ja que la plaga de lesions minvava encara més a les locals. Tot just 10 sobre el camp, no s’arribava al mínim imprescindible per a poder continuar i es segellava el triomf foraster per 0 a 45, confirmant al FC Barcelona com a màxim candidat per emportar-se la competició.
El Poble Nou s’endú una sensació agredolça del duel. La cara, l’encomiable mentalitat combativa que confirma el temperament de l’equip. Una petita victòria que ha de reforçar l’amor propi del vestidor. És en l’adversitat que es forja el caràcter. La creu de la moneda: la manca d’efectius en un grup que s’ha plantejat la inclusió d’un equip de formació de cara a un futur immediat. No és una opció vàlida tornar a començar un partit amb menys de quinze jugadores.
Ara, malgrat les importants baixes ja confirmades per al cap de setmana que ve, s’haurà de treballar en la recuperació d’efectius de cara al transcendental encontre vers la UE Santboiana, un dels equips més sòlids de la lliga.
3×3.

 

David García.

Sènior B/sub23 – CN Poblenou 45- 22 Spartans de Granollers

 

Sènior Desenvolupament – CN Poblenou 31 – 40 Ripollès RC

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES