Innocentada >> Daniel López Pinedo s’uneix al Club Natació Poblenou en el nostre Centenari

El Club Natació Poblenou té l’honor d’anunciar una notícia extraordinària en aquest any tan especial, el nostre centenari. Daniel López Pinedo, una llegenda vivent del waterpolo, s’ha unit a la nostra família esportiva per a la pròxima temporada.

Amb una carrera plena d’èxits i reconeixements, Pinedo aportarà al club la seva vasta experiència i habilitats excepcionals, enriquint el nostre ja fort equip de waterpolo. Aquesta incorporació representa un pas important en el nostre objectiu de continuar creixent i competint al més alt nivell.

El nostre president, Jordi Homs, en una declaració recent, ha expressat la seva gran satisfacció per aquesta nova adquisició: “L’arribada de Daniel López Pinedo és un motiu de gran orgull per a tots nosaltres. La seva experiència i talent són inigualables, i estem segurs que serà una font d’inspiració tant per als nostres jugadors veterans com per als més joves.”

Pinedo, per la seva banda, ha mostrat el seu entusiasme per aquest nou repte: “Estic emocionat per unir-me al Club Natació Poblenou, un club amb una història tan rica i una passió evident pel waterpolo. Espero poder contribuir al seu llegat i celebrar aquest centenari de manera memorable.”

Aquesta temporada promet ser una de les més emocionants en la història del nostre club, i estem impacients per veure a Pinedo en acció, defensant els colors del Poblenou. Us convidem a tots a unir-vos a nosaltres en aquesta nova etapa plena d’entusiasme i èxit.

😄 Esperem que hagueu gaudit aquesta petita “innocentada” tant com nosaltres preparant-la! 🎭 Feliç Dia dels Sants Innocents!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES