Diego Godoy i Paco Baena nous entrenadors del CN Poble Nou

Després de ratificar la seva permanència a DHB amb la clara victòria a la Mar Bella el 10 de juny per 40 a 8 (8 a 13 en el partit d’anada) davant l’Inter RC de Cullera (País Valencià), l’equip masculí encara la temporada 2023-24 estrenant nou equip tècnic de la mà de Paco Baena i Diego Godoy, ben coneguts de tota la comunitat rugbística catalana per la seva rellevant i solvent trajectòria al llarg de la seva carrera.

Dilluns 19 al vespre, es van presentar davant la plantilla dels equips sèniors masculins a l’espai social del Club per conèixer els jugadors i intercanviar les primeres impressions.

L’objectiu del club és consolidar un equip competitiu amb un nucli de jugadors de la casa i mirar d’atraure talent proper per construir un pol de rellevància rugbística al barri del Poble Nou de Barcelona.

Godoy ha destacat que el Poble Nou és un equip amb molt de potencial, i que el seu objectiu és fer arribar a les fites els jugadors i el club proposi. Ve acompanyat d’un Staff en qui confia i amb el que pot aportar un plus de solidesa al primer equip de la Mar Bella.

Per la seva banda, el capità del primer equip, Francesc Gómez, ha manifestat que aquest canvi és positiu per l’equip, i que Godoy i Baena han entrenat a equips que juguen molt bon rugby. Espera que pugui ajudar a ordenar el joc després d’enllaçar fases, i que puguin acompanyar als jugadors més joves a millorar i formar-se tant dins com fora del camp.

Diego Godoy es va fer com a jugador al RC Cornella i Paco Baena al Reus Deportiu, entitats on van exercir de jugadors, entrenadors i directius: “fent tot el que es pot fer en un club de rugby”, en les seves paraules.
Es van trobar per primer cop a la selecció catalana l’any 2002 i des d’aleshores han format un duet tècnic inseparable. Com a tècnics, la seva trajectòria és acreditada i variada. Van estar al FC Barcelona Rugby tres temporades, portant l’equip a Divisió d’Honor. Després van estar a RC L’Hospitalet durant set temporades, pujant l’equip de territorial catalana a DHB i guanyant la Copa Catalana. Posteriorment va estar set temporades al segon equip de la UES, on van guanyar la DH catalana i van ascendir a DHB. Van tornar a L’Hospitalet dues temporades, on van arribar a jugar el play off ascens a DH, perdent contra RA Burgos de 2 punts. Després van tornar de nou a Sant Boi per agafar de nou el segon equip a DHB, que la temporada següent va ingressar a la recent creada categoria S23, on hi romanen durant cinc temporades, quedant campions dues vegades i sotscampions dues més. A més, alternant aquesta tasca com a entrenadors Catalunya S21 amb qui han quedat campions i sotscampions en dues temporades consecutives.

NOTÍCIES RELACIONADES