El Club de Natació de Poblenou primer classificat en el Semàfor de Valors del CEEB en Natació Artística

El CEEB, Consell de l’Esport Esportiu de Barcelona, ha realitzat, un any més, el Semàfor de Valors, en el qual, el Club de Natació de Poblenou de Natació Artística n’ha resultat el primer classificat.

El Semàfor de Valors és un programa que té com a finalitat fomentar l’actitud i els valors positius en l’esport. Tot això ho fa a partir d’un sistema que avalua i enregistra l’esportivitat i les actituds dels principals agents implicats a les competicions esportives del CEEB. Aquest sistema és anomenat Classificació de Valors, que és paral·lel al sistema de classificació tècnica de la competició on s’avaluen i es puntuen totes les entitats participants: coordinació, tècnics, esportistes i públic.

Al Club de Natació Artística del Club de Natació de Poblenou (CNPN) estem molt contents de poder ser els primers classificats en aquest rànquing. Una bona manera de poder demostrar tots els esforços de les nostres entitats implicades, les quals sempre tenim en compte criteris com la bona actitud i uns bons criteris ètics.

Adjuntem els diferents documents on podreu consultar les diferents classificacions:

Classificació Natació Artística – A1, A2, A3, B1

Classificació Absoluta – Natació Artística

Classificació Natació Artística – B2, B3, C2, C3

Natació Artística – Trobada

 

NOTÍCIES RELACIONADES