El club endega el Programa Talent

Les instal·lacions esportives ofereixen als millors jugadors i jugadores de les seccions de rugby i waterpolo un paquet d’avantatges destinades a millorar el seu potencial, rendiment i aptituds esportives.

A partir de l’inici de la pretemporada 2023/24, els jugadors i jugadores de les seccions de waterpolo i rugby, a partir de categoria S16 en cas de rugby i categoria juvenil de waterpolo, tindran a la seva disposició un complet pack de millores ofertes pel CEM Besòs i el CEM Can Felipa, destinades a estimular, millorar i mantenir el seu nivell esportiu per tal que el seu impacte en la competició sigui encara més rellevant.

El requisit serà haver estat seleccionats durant la temporada en curs per la selecció catalana o la selecció espanyola, o estatal del seu país en el cas sigui estranger.

Cal recordar que tant el CEM Can Felipa com el CEM Besòs també estan oberts i disponibles per a la resta de jugadors/res dels equips sèniors del club a través dels grups d’ús habituals, per tal de no sobresaturar les instal·lacions.

NOTÍCIES RELACIONADES