El Club Natació Poble Nou, proposat per a la Medalla d’Honor de la Ciutat

L’Ajuntament de Barcelona reconeix els cent anys de dedicació del club al barri del Poblenou

El Plenari del Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona va proposar el passat 7 de març la concessió de la Medalla d’Honor de la Ciutat al club, en reconeixement de la “tasca ingent, i enguany centenària, que el club ha desenvolupat al barri del Poblenou”. Tots els grups polítics hi van votar a favor. L’acte de concessió tindrà lloc al mes de novembre al Saló de Cent de la mà de l’alcalde Jaume Collboni.

Aquesta distinció no és només un reconeixement a l’excel·lència esportiva, sinó també a l’impacte social profund que el club ha tingut al Poblenou durant els seus 100 anys d’existència. Al llarg dels anys, el Club ha estat un pilar fonamental en la promoció de la salut, l’esportivitat i la cohesió social, convertint-se en un exemple brillant del poder unificador de l’esport.

Des del Club Natació Poble Nou, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els partits polítics per aquesta proposta de distinció, i en particular a l’equip de govern del Districte de Sant Martí, liderat per l’il·lustre regidor David Escudé. La seva visió i
suport ha estat clau en el reconeixement del nostre paper no només com a institució esportiva, sinó també com a agent de canvi positiu dins de la nostra estimada comunitat del Poblenou.

Aquesta proposta de la Medalla d’Honor reafirma el nostre compromís de continuar treballant per fomentar un impacte positiu en la vida de les persones a través de l’esport i l’activitat física i ens motiva per seguir endavant, reforçant el nostre compromís amb l’excel·lència i la inclusivitat en totes les nostres activitats.

Estem convençuts que, amb el suport continu de la nostra comunitat i els diferents grups polítics, el Club Natació Poble Nou continuarà sent un referent al barri i a la ciutat en el món de l’esport i més enllà, inspirant les futures generacions a assolir els seus somnis i a tenir un impacte positiu en la societat.

Com sempre, el Club Natació Poble Nou roman obert a tots aquells que vulguin formar part de la nostra gran família, compartint els valors de CompromísRespecteHumilitat i Passió que ens han definit al llarg d’un segle d’història.

Junts, seguirem navegant cap a nous horitzons, portant el nom del Poblenou i de Barcelona al món sencer.

NOTÍCIES RELACIONADES