El CN Barcelona, guanyador del 3r Torneig Can Felipa de Waterpolo Benjamí

Els benjamins del CN Barcelona  aconsegueixen endur-se el III Torneig Can Felipa després d’una disputada final contra el CE Mediterrani (3-5). El tercer lloc ha estat pel CN Sant Andreu, qui va derrotar al CN Premià (3-2) en la final de consolació.

 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Poblenou la tercera edició del Torneig Can Felipa, adreçada a la categoria benjamí d’aquest esport, que permet als waterpolistes acumular minuts de joc i preparar millor les competicions de final de temporada.

Els 123 waterpolistes que hi han participat han jugat un total de 24 partits, en els que s’han marcat 234 gols. És important destacar la gran afluència de públic durant els dos dies del torneig, especialment durant les finals.

Els nostres benjamins (la majoria nascuts l’any 2010) van anar millorant el seu joc fins al darrer partit on van aconseguir una treballada victòria davant el CN Rubí (5-7); ha estat una gran experiència per ells i l’han disfrutat moltíssim.

El president del CN Poblenou, Sr. Jordi Homs, juntament amb el Sr. Joan Carles Gallardo, vicepresident, Sr. Sergio Mollà, jugador de l’equip Absolut A, i el Sr. Lautaro Lucero, capità de l’Absolut B, van fer l’entrega dels guardons i medalles a tots els equips participants i dels trofeus pertinents.

Us podeu descarregar les fotografies del torneig, realitzades pel fotògraf i ex-waterpolista del club, Edgar Endrino, en aquest enllaç: http://bit.ly/2MIsIa8

Relació de partits i resultats.

NOTÍCIES RELACIONADES