El CN Mataró, guanyador del 2n Torneig Can Felipa de Waterpolo Benjamí

Els benjamins del CN Mataró aconsegueixen endur-se el Torneig Can Felipa després d’una disputada final contra el CN Poblenou (5-3). El tercer lloc ha estat pel CN Premià, qui va derrotar al CN Barcelona (3-6) en la final de consolació.

 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Poblenou la segona edició del Torneig Can Felipa, adreçada a la categoria benjamí d’aquest esport, que permet als waterpolistes acumular minuts de joc i preparar millor les competicions de final de temporada.

L’edició d’enguany ha comptat amb la col·laboració de l’Acadèmia BIWPA i de l’empresa TURBO. És important destacar la gran afluència de públic durant els dos dies del torneig, especialment durant les finals.

Els 115 waterpolistes que hi han participat han jugat un total de 24 partits, en els que s’han marcat 221 gols.

La final, entre CN Mataró i CN Poblenou, ha estat tremendament competida, arribant a la mitja part amb empat a 3 gols. Durant la represa, tot i l’intercanvi d’atacs, dues jugades puntuals del CN Mataró han tancat el partit pels del Maresme.

El president del CN Poblenou, Sr. Jordi Homs, juntament amb el Sr. Joan Carles Gallardo, vicepresident, han fet l’entrega dels guardons a tots els equips participants i dels trofeus pertinents.

Com a novetat, aquest any us podeu descarregar les fotografies del torneig, realitzades pel fotògraf i ex-waterpolista del club, Edgar Endrino, en aquest enllaç: Fotografies Torneig

Relació de partits i resultats.

NOTÍCIES RELACIONADES