El CN Poble Nou volem una Catalunya lliure de violències sexuals

El CN Poble Nou ens adherim al manifest institucional per a l’eliminació de la violencia envero les dones.

ADHESIÓ DEL MÓN DE L’ESPORT AL MANIFEST INSTITUCIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈ NCIA ENVERS LES DONES

25 de novembre de 2017

Des de la nostra entitat i des del món de l’esport ens adherim al Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones . V olem reivindicar els drets fonamentals de les dones no com una queixa ni com un caprici, sinó com una responsabilitat de tothom per eradicar la violència masclista. Ja n’hi ha prou. I això no és un desig, ni un somni: és una necessitat urgent.

Avui us a ssenyalem a vosaltres, als violadors, als abusadors, a l s assetjadors, als malt ra c tadors. Us diem que no teniu cap poder sobre el nostre cos, que les dones no som propietat de ningú, que som lliures per decidir amb qui vol em estar i amb qui no volem estar.

Al s professionals de ls mitjans de comunicació i la publicitat en el món de l’ esport, us exigim que no banalitzeu amb el masclisme que mata les dones , que no perpetueu tòpics que atempten contra la dignitat i que no difongueu imatges de dones sotmeses als homes .

Tots i totes ens comprometem a no callar si sabem què passa i a no mira r cap l’altra banda perquè n ingú pot privar – nos dels nostres drets com a dones . Reivindiquem el dr et a ser lliures i poder gaudir d’una societat i d’ un e sport que respecti els drets fo namentals inherents als drets humans.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES