El Juvenil guanya el Torneig Waterpolo Kids Tour de Lloret

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Lloret de Mar (Girona) una nova edició del Torneig Waterpolo Kids Tour; han estat 3 dies intensos de waterpolo, però també de convivència i de preparació per la nova temporada que ja comença.

L’equip Juvenil ha estat el guanyador de la seva categoria, després de fer un gran torneig amb 5 victòries i 1 derrota. Els nois de Gilberto Cáceres han fet un gran waterpolo al llarg de tot el torneig, i han sabut remar contra corrent quan els partits s’han posat complicats. La final contra el GEIEG va ser molt intensa, arribant a un treballat empat a 4 al descans. En la represa, vam estar forts en defensa i més encertats en l’atac. Victòria i torneig al sarró!

 

Lligueta:

GEIEG – CN Poble Nou (3-9)
CN Poble Nou – CN Premià (11-5)
CN Poble Nou – CN Vallirana (8-3)
CN Poble Nou – CN Manresa (6-7)
CW Túria – CN Poble Nou (7-8)

Final (1r-2n):

GEIEG – CN Poblenou (6-7)

En Marc Elizalde va ser escollit MVP del torneig. Felicitats Marc!!

 

 

L’equip Infantil va assolir un meritori 5è lloc en la classificació final. Tot i tenir un començament difícil contra Rubí i Horta, van saber-se sobreposar amb 2 victòries i assolir la 3a plaça del seu grup, que ens portava a la final pel 5è lloc. La final contra el CN Premià no va tenir gaire història, doncs els de’n Sergio Mollà van dominar el partit de principi a final. Bona feina nois!!

 

Lligueta:

CN Rubí – CN Poble Nou (8-2)
UE Horta – CN Poble Nou (11-3)
CN Poble Nou – CW Castelló (10-4)
CN Poble Nou – GEIEG (11-5)

 

Final (5è – 6è):

CN Poble Nou – CN Premià (8-3)

NOTÍCIES RELACIONADES