Els alevins aconsegueixen la tercera posició al 1r Torneig Can Felipa de Waterpolo

Espectacular el nivell de waterpolo que hem vist aquest cap de setmana a Can Felipa! El Torneig ens deixa partits de molta intensitat que han fet disfrutar moltíssim a tots els assistents.

 

Els dies 15 i 16 de juny s’ha celebrat el 1r Torneig Can Felipa de Waterpolo Aleví; després de l’èxit del Torneig Benjamí, enguany s’ha volgut ampliar l’abast del Torneig donant cabuda als joves waterpolistes entre 11 i 12 anys.

Els 137 waterpolistes que hi ha participat, agrupats en els 8 equips que han competit, han jugat 24 partits (6 partits per equip) al llarg dels dos dies de competició. En total s’han anotat 251 gols.

El CN Barcelona te l’honor de ser el primer guanyador del Torneig Can Felipa Aleví, després de derrotar al CN Premià en la final (3-1). El 3r lloc va ser pel nostre equip, després d’un lluitadíssim partit contra el CE Mediterrani.

Els alevins han fet un gran torneig, i han anat millorant el seu joc partit a partit. Vam quedar segons a la fase de grups, després d’un emocionantíssim partit contra el CN Premià, en que els del Maresme ens van remuntar en el darrer minut. Vam superar sense gaire dificultat al CN Sant Andreu als Quarts de Final, i vam posar en moltíssimes dificultats al CN Barcelona en les semifinals.

La final contra el CE Mediterrani va ser un partit espectacular, on vam treballar moltíssim en defensa per aguantar els embats dels de Sants. Vam tenir l’encert en atac que ens ha mancat en alguns partits de la temporada, i el partit va acabar del nostre cantó, provocant una gran alegria entre els nostres jugadors i seguidors.

El president del CN Poblenou, Sr. Jordi Homs, juntament amb el Sr. Joan Carles Gallardo, vicepresident, Sr. Eugeni Sales i el Sr. Sergio Garcia, jugadors de l’equip Absolut A, i el Sr. Lautaro Lucero, capità de l’Absolut B, van fer l’entrega dels guardons i medalles a tots els equips participants i dels trofeus pertinents.

Finalment, des del CN Poble Nou, volem donar gràcies a tots els voluntaris que han fet possible que han Torneig hagi estat possible: tant als jugadors de l’Infantil del Club, que han estat a les taules arbitrals i donant suport a la organització de la competició, així com a les mares i pares que han col·laborat en el que fos necessari perquè tothom hagi passat dues tardes magnífiques de waterpolo.

Us podeu descarregar les fotografies del torneig, realitzades pel fotògraf i ex-waterpolista del club, Edgar Endrino, en aquest enllaç: http://bit.ly/2XoVbpQ

Relació de partits i resultats.

NOTÍCIES RELACIONADES