Espectacular actuació de les nenes de natació sincronitzada del CN Poble Nou!!

Aquest cap de setmana els equips A1 i B1 van participar en una competició de figures individuals i rutina tècnica. Com a club no podem estar més orgullosos de la feina feta per aquestes noies i del gran equip que les acompanya. Enhorabona, noies, enhorabona a tot l’equip tècnic, a les delegades, delegats, mares i pares, pel suport i l’afecte mostrat a les grades i fora d’elles.

Equip A1

L’equip A1 (les esportistes més petites que competeixen) primer de tot van competir en figura individual, realitzant el “veler altern”. Una gran demostració de tot l’esforç fet les últimes setmanes. Vam tenir triple pòdium!

1a- Mirta Calleja
2a- Elia Climent
3a- Eira Porras

Tot seguit van portar a cap la rutina tècnica. Un exercici ben fet, coordinat i ben treballat que va portar la gran recompensa i l’eufòria de l’equip:

– 1es classificades en rutina tècnica.

 

 

Equips B1

La tarda de dissabte encara va donar per més. Els dos equips de B1 començaven amb la figura individual on duien a terme “la frota” i de la que també pujàvem a pòdium.

3a- Laura Morena

Tot seguit, arribaven les demostracions de rutina tècnica, i els equips de l’Anastasia i la Karla, deixaven al públic més eufòric i emocionat. Gran mostra de coordinació, compenetració i força d’unió i equip.

– 1es classificades B1 grans (equip de l’Anastasia)
– 2es classificades B1 petites (equip de la Karla)

Moltes felicitats a tothom! Una jornada emocionant, i no només pels resultats, sinó també pels valors, per l’esforç i per la gran família que mostra una vegada més la secció de Natació Artística del CN Poble Nou.

Sou molt grans i podreu aconseguir tot allò que us proposeu!

 

Resultats

Figures A1,A2,A3iB4-SDV-21-22

Resultats_FIGURES A1

Resultats_FIGURES B4

Resultats_RT A1

Resultats_RT B4

Rutines_Tècniques A1,A2,A3iB4-SDV-21-22

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES