Èxit del Casal Solidari Esport X Nadal del CEEB on el CN Poble Nou en va formar part

El passat dia 2 i 3 de gener, i per començar l’any de manera activa i per una bona causa, va tenir lloc el Casal de Nadal Solidari “Esport X Nadal” a favor d’ADIA , al CEM La Mar Bella.

El Club CNPN va participar-hi amb una estació gràcies a la qual es va donar a conèixer i promocionar l’esport i la secció de Rugby durant els dos dies de durada del casal. Tots els i les assistents, van rebre informació sobre el Club i també van aconseguir una invitació per poder seguir provant i coneixent l’esport, i facilitar així la seva incorporació a la secció i despertar el seu interès.

L’activitat va ser dirigida i organitzada pel coordinador de l’Escola Rodolfo Küstermann i pel jugador del primer equip i entrenador de l’escola Ramón Moya.

El casal va ser tot un èxit. Amb uns 114 nens i nenes inscrits i amb una assistència de 100 nens i nenes per dia, procedents de més de 32 escoles diferents de tota la ciutat de Barcelona.

Paral·lelament es va contribuir també a la campanya de “Cap nen sense joguina“, on se’n van poder recollir més de 50.

Amb tot sumat, podem dir que gràcies a aquesta acció, es van poder recaptar uns 1000€ aproximadament destinats a la ONG ADIA.

Molt contents d’haver format part d’aquesta bona causa!

NOTÍCIES RELACIONADES