CN Poble Nou fitxa Graham Smith com a entrenador i director tècnic de la secció de rugby.

CN Poble Nou fitxa Graham Smith com a entrenador i director tècnic de la secció de rugby.

Dilluns 19 de juny es va presentar al clubhouse de CEM La Mar Bella, via Skype, al col·lectiu de tota la secció. Smith arribarà a Barcelona l’1 d’agost per fer-se càrrec dels equips del club, i compta amb el panell actual d’entrenadors, que el club ha posat a la seva disposició, així com tot l’equip de delegats comandats pel mànager de la secció, Josep Vicente.

Graham Smith rugby CN Poble Nou

Graham Smith va ser entrenador de la selecció anglesa femenina que va guanyar la Copa del Món 2014, a França, contra Canadà. Com a jugador va ser internacional anglès i escocès, participant en sengles gires per Espanya, Canadà i Nordamèrica, des de 1984 fins 1991. Ha format part dels quadres tècnics d’England Rugby des de 1993 fins 2015, especialitzat en la formació de formadors i en programes de desenvolupament per a categories, i va formar part de l’equip d’entrenadors del Worcester Warriors entre 2001 i 2003.
Dotat amb una gran capacitat de lideratge, coneixement i experiència en tots els àmbits del joc, així com forts valors ètics i professionals, arriba a Barcelona amb el projecte de millorar els estàndards de joc del club, així com la implementació d’un referencial de joc propi i d’alta qualitat, tant en nois com en noies.

Ahir, durant la presentació, Smith es va posar a disposició de tots els integrants de la secció per tal que li fessin arribar les seves inquietuds i sensacions, i va llançar el repte d’aconseguir ser un club de rugby d’elit involucrant tota la massa social en base al compromís, l’esforç, el respecte i l’humilitat.

Graham Smith rugby CN Poble Nou

El fitxatge d’Smith arriba en un moment d’inflexió per al rugby de CN Poble Nou, que espera veure una considerable millora amb la instal·lació de gespa artificial al camp de CEM La Mar Bella, i amb la reintegració de Barcelona Enginyers Rugby com a secció del club, després de la finalització del conveni de col·laboració que vinculava amddues entitats. En aquest sentit, el president Jordi Homs, també va presentar Vicenç Adelantado com a nou vocal de la secció de rugby, i al mànager general, Josep Vicente, que ja venia realitzant aquesta feina a Barcelona Enginyers Rugby. Textualment, va manifestar “els projectes no es tiren endavant només amb il·lusió, simpatia i amistat. Cal també determinació, dosis de sang freda, assertivitat i, sobretot, molta resiliència”.

Comença una nova etapa en el rugby a Poblenou.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

NOTÍCIES RELACIONADES