Gran cap de setmana a França de l’Escola de rubgy

L’ESCOLA DE RUGBY del CNPN, es va desplaçar els passats dies 17,18 i 19 de maig a Cugnaux (França) convidats pel Racing Club Saudrune, per disputar el 27 ÉME Tournoi GASC 2019, amb la participació de 19 escoles de rugby de França i la nostra ESCOLA.

Els nostres “petits”, tot i la gran diferència de joc, tècnica i nombre de jugadors, es van portar com uns veritables herois, quedant els SUB 8 de 18 equips els 11, SUB 10 de 19 equips els 10 i SUB 12 els 11 de 18 equips. Tots els partits es van jugar dissabte, matí i tarda, un total de 8 partits per categoria. Després vam gaudir del repartiment de premis i un tercer temps espectacular. Una menció especial a la gran acollida que ens va oferir el RC SAUDRUNE, organitzador del torneig. Gràcies per hospitalitat i el meravellós tracte que ens vau oferir. Us esperem a La Mar Bella!

El diumenge, de tornada a Barcelona, vam visitar Carcassone i el seu castell. Una experiència total en rugby (aprenent moltíssim) i de convivència amb altres equips. Els nostres van fer més equip i van fer grans els valors del CN Poble Nou amb aquestes experiències RUGBÍSTICAS.

3×3 Nou!! Visca el Poble Nou!!

NOTÍCIES RELACIONADES