Gran experiència amb la Rugby Academy Ireland

Durant la setmana del 23 al 30 de març, 10 jugadors del CN Poble Nou van viatjar a Dublín per assistir al prestigiós programa de formació a la Rugby Academy Ireland. Aquesta oportunitat va ser possible gràcies a una subvenció del programa de European Union’s Sport Staff Mobility Erasmus.

Els jugadors i jugadores que han pogut gaudir d’aquesta experiència són Aniol Franch, Lucas Martínez, Arnau Homs, Tim Vilaseca, Albert Millán, Esteban Otaegui, Helena Olasz, Maria Cortés, Olga Pascual, Inés Diaz.


El benefici més significatiu és l’adquisició i l’aprenentatge de tècniques bàsiques d’entrenament. Aquests coneixements no sols ajuden a identificar el talent, sinó també a conrear-lo i maximitzar-lo des d’una edat primerenca. El nostre objectiu és adquirir coneixements fonamentals que donin suport al desenvolupament. Els entrenadors aprendran a identificar i conrear el talent, els jugadors adquiriran noves dinàmiques per a millorar i albirar nous horitzons.

La valoració dels nostres tècnics i esportistes ha sigut molt positiva, destacant l’equilibri entre teoria i pràctica, la gran feina dels professionals, el tracte al grup i activitats interessants i diverses.

Hem creat bones aliances amb la Rugby Academy Ireland facilitant el camí per a futures col·laboracions i millora contínua en els nostres programes de rugbi.

NOTÍCIES RELACIONADES