Gran pèrdua de l’Aurora Chamorro

Trista notícia la pèrdua de l’Aurora Chamorro, gran esportista i millor persona. Una forta abraçada des del seu club que la portarà sempre al cor.

No hi ha res que faci més mal que perdre una amiga. Una persona amb qui has compartit infantesa, joventut, plenitud i amb la que no podràs comentar aquelles històries en el futur. Ens ha deixat l’Aurora Chamorro, una campiona, dins i fora de l’aigua.

Podem parlar molt dels seus èxits esportius: millor esportista estatal, rècords d’Espanya, campionats… un èxit darrere l’altre. I com no fer-ho de la papallona i el crol, en les proves curtes eren seus, era una pura sang.

Avui el seu cor, la part més gran d’aquesta campiona, petita físicament però grandiosa com a ésser humà, ha deixat de bategar. No hi ha res que ens pugui consolar; ni a nosaltres, ni al seu marit i fill, l’Esteve i el Marc Montia, però la seva expressió de dolçor pot ser la seva millor manera de recordar-la. La mateixa que ens va acompanyar al Josep Padrós i a mi mateix durant els campionats i en el dia a dia.

Ni els amics, el CN Poble Nou, ni la natació catalana, ni l’estatal, ni CSD, ni COE, podem dir res més que gràcies Aurora per haver-nos ajudat a tots a ser millors. Una campiona se’n va, el mite queda. Un petó allà on siguis.

Gaspar Ventura

 

DONEM L’ADEU A L’AURORA 

La vetllarem al Tanatori de Sancho d’Àvila.

VETLLA
SALA DE VETLLA NÚMERO 16

HORARI
19/10/2020 de 18:00 a 21:00
20/10/2020 de   8:00 a 12:30

CERIMÒNIA DE COMIAT
Serà el dia 20/10/2020 a le 12:30

Hi podrem assistir TOTS

Per aquells que no pugueu acompanyar-nos, podreu seguir l’emissió de la cerimònia en directe o en diferit per streaming:

Podeu accedir a la cerimònia a través de:

Web de Serveis Funeraris de Barcelona – Grup Memòria (www.sfbsa.es)
– Buscar el nom de l’AURORA CHAMORRO GUAL a la secció de Defuncions recents.
– Fer click a Veure la cerimònia.

Cal acceptar les condicions i introduir la clau: 15799921

La gravació en diferit estarà disponible fins al dia 27/10/2020

Durant tot el dia d’avui, 19 d’octubre, tindreu al CEM Can Felipa un llibre de condol a disposició de tothom qui vulgui acomiadar-se de l’Aurora Chamorro.

NOTÍCIES RELACIONADES