Interclubs per tancar la temporada

Dissabte 8 vam celebrar el nostre Interclubs per tancar la temporada a la piscina del CEM Besòs.

Va ser tot un èxit per la nostra secció de Natació Artística, amb la participació 3 grups d’iniciació, 3 d’escola i 5 de competició i amb el Club Natació Cardedeu com a convidats, una emocionant forma d’ensenyar tot el que hem treballat durant l’any i posar punt final a aquest curs.

La jornada va estar plena talent. Any rere any, exhibició rere exhibició, podem veure com creixen les nostres esportistes i com milloren, per seguir sorprenent-nos i emocionant-nos.  També vam poder gaudir d’una rutina per part de les nostres entrenadores l’Anastasia, la Karla, l’Aina i la Raquel, que van demostrar un gran talent i que van deixar testimoni del gran equip professional que tenim.

Volem donar les gràcies a les esportistes del CN Cardedeu, que ens van mostrar un duet i dos solos amb una gran energia i solidesa.

Vam culminar la jornada amb una deliciosa barbacoa i un divertit sorteig per a tots els participants. Sens dubte, va ser una forma perfecta de celebrar l’esforç i la dedicació de tots els equips.

📷 Fotografies de l’esdeveniment.

Un gran dia per a tothom!

NOTÍCIES RELACIONADES