Ja és aquí el Torneig de Waterpolo Can Felipa del Poblenou!!

Com ja va comença a ser tradició en el nostre club, aquest mes de juny organitzem novament el Torneig de Waterpolo Can Felipa. Enguany, però, amb una gran novetat: farem un Torneig Benjamí i un Torneig Aleví!

El proper 8 i 9 de juny celebrem el III Torneig Benjamí, i el 15 i 16 de juny, el I Torneig Aleví a la Piscina del CEM Can Felipa.

Els equips que hi participen són els següents:

Categoria Benjamí:

CN Premià
CE Mediterrani
CN Rubí
CN Barcelona
CN Montjuic
CN Sant Andreu
CW Sant Adrià
CN Poble Nou

 

Categoria Aleví:

CW Sant Adrià
CN Minorisa
CE Mediterrani
CN Sant Andreu
CN Barcelona
CN Premià
CN Rubí
CN Poble Nou

 

El torneig consta d’una primera fase de grups (dissabte), i d’una segona fase d’eliminatòries (diumenge). Tots els equips jugaran un total de 6 partits al llarg dels dos dies de competició. Podeu consultar aquí la normativa, els grups i el calendari del Torneig Benjamí i del Torneig Aleví.

Des del CN Poble Nou, amb l’objectiu de seguir desenvolupant les categories del waterpolo base del club, tornem a apostar per aquest torneig, que permet als equips benjamins i alevins acumular partits i experiència en aquest esport per afrontar millor i amb més garanties les competicions de final de temporada.

La nostra voluntat és anar consolidant aquest torneig fins a fer-lo un referent en el calendari de competició de les categories de formació del nostre esport.

Desitgem poder oferir una bona experiència esportiva a tots els participants amb l’objectiu de fomentar els valors de la competició i el fair play.

Esperem que les nenes i els nens disfrutin a la piscina tant com nosaltres alhora d’organitzar-lo!

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES