Jonny Bentley s’incorpora a la secció de rugby del CN Poble Nou

Avui dilluns 5 de juliol s’ha formalitzat a les oficines del club al CEM Can Felipa la incorporació per a la temporada 2021/22 del jugador i entrenador neozelandès Jonny Bentley a la secció de rugby.

Bentley (1986), que viu al Poblenou, ja va disputar tres partits la temporada passada amb el club gràcies a un acord de cessió amb el Torroella RC, amb qui ha jugat aquesta darrera temporada, mentre no va haver-hi competició de la FCR.

Bentley s’incorpora com a obertura en el primer equip de la secció de rugby, a les ordres de Richard Hicks. Aportarà la seva qualitat com a organitzador de joc i la punteria quirúrgica del seu peu. A part, desenvoluparà la seva tasca com a entrenador d’habilitats específiques en les categories de formació i coordinador tècnic a l’Escola.

Jonny Bentley és un jugador de llarga i acreditada experiència, que va começar la seva carrera als Hutt Old Boys Marist RFC de Wellington, on va jugar amb la S21 de la regió aconseguint el premi a millor jugador de l’any el 2007.

Després de jugar una temporada als Yokogawa Musashino Atlastars del Japó, Bentley va signar amb els Cornish Piratesdel RFU Championship, la segona divisió anglesa. Va jugar 57 enfrontaments i va sumar 292 punts amb la samarreta dels Pirates entre les campanyes 2009 i 2013, amb qui va guanyar la British and Irish Cup el 2010,  abans de marxar al Gloucester Rugby de la Premiership.

Les següents temporades va tornar al RFU Championship amb el Jersey Reds i els Ealing Trailfinders, tornant al seu país el 2015, on va jugar amb Wellington Lions, sent nomenat jugador de la temporada. Retornat a Europa, va jugar amb el Chinnor RFC de la National 2 South, i va fitxar per la UE Santboiana el 2018.

Carles Cintora, Jonny Bentley i Jordi Homs.

 

Carles Cintora, Jonny Bentley i Jordi Homs.

 

Jonny Bentley

NOTÍCIES RELACIONADES