CNPN

La primera exhibició de Natació Artística del Club Natació Poble Nou marca l’inici de temporada prometedora

La primera exhibició de Natació Artística del Club Natació Poble Nou marca l’inici de temporada prometedora

El diumenge 4 de febrer, el Club Natació Poble Nou va inaugurar la temporada de Natació Artística amb una espectacular exhibició al CEM Besòs, marcant un moment clau pels equips d’escola i competició. Aquest esdeveniment va ser una oportunitat única per a les famílies d’apreciar de primera mà el resultat del treball dur i la dedicació de les esportistes, reflectint els valors i l’esperit del club.

Amb la participació dels equips d’escola (N1, N2, i N3) i de competició (A1, B4P, B4G, B6, i C7), l’exhibició va demostrar l’alt nivell d’habilitat i coordinació aconseguit a través de mesos d’entrenament. Cada rutina va ser una celebració de l’harmonia, la força i la bellesa de la Natació Artística, deixant presagiar una temporada repleta d’èxit i superació.

En resum, l’exhibició no només va servir per mostrar el talent i l’esforç dels nostres esportistes, sinó també per reforçar el compromís del Club Natació Poblenou amb l’excel·lència i la promoció d’un ambient familiar i de suport. Continuarem treballant amb passió i determinació de cara a les següents competicions, portant sempre l’orgull de Poble Nou.

Volem donar les gràcies a l’Antoni Lloret, que va venir a immortalitzar aquesta jornada amb les seves fotografies.