La primera exhibició de Natació Artística del Club Natació Poble Nou marca l’inici de temporada prometedora

El diumenge 4 de febrer, el Club Natació Poble Nou va inaugurar la temporada de Natació Artística amb una espectacular exhibició al CEM Besòs, marcant un moment clau pels equips d’escola i competició. Aquest esdeveniment va ser una oportunitat única per a les famílies d’apreciar de primera mà el resultat del treball dur i la dedicació de les esportistes, reflectint els valors i l’esperit del club.

Amb la participació dels equips d’escola (N1, N2, i N3) i de competició (A1, B4P, B4G, B6, i C7), l’exhibició va demostrar l’alt nivell d’habilitat i coordinació aconseguit a través de mesos d’entrenament. Cada rutina va ser una celebració de l’harmonia, la força i la bellesa de la Natació Artística, deixant presagiar una temporada repleta d’èxit i superació.

En resum, l’exhibició no només va servir per mostrar el talent i l’esforç dels nostres esportistes, sinó també per reforçar el compromís del Club Natació Poblenou amb l’excel·lència i la promoció d’un ambient familiar i de suport. Continuarem treballant amb passió i determinació de cara a les següents competicions, portant sempre l’orgull de Poble Nou.

Volem donar les gràcies a l’Antoni Lloret, que va venir a immortalitzar aquesta jornada amb les seves fotografies.

NOTÍCIES RELACIONADES