Les seleccions femenines, campiones d’Espanya

Aquest cap de setmana s’han disputat les finals del Campionat d’Espanya de les seleccions s18 i l’Absoluta femenines.

Entre les seves files podríem trobar a Gina Navarro (s18), Sílvia Julià i Clàudia Pont (absoluta), jugadores del nostre Sènior Femení.

La primera trobada va disputar-se dissabte, contra la Comunitat Valenciana a les renovades instal·lacions de Sitges. Les catalanes van guanyar 24-12 sobre les rivals, que no van deixar de lluitar en tot el partit. Destaquem l’actuació de Gina Navarro, que va destacar per la seva potència defensiva des del centre de la 3/4.

Per la segona trobada, la selecció absoluta van haver de desplaçar-se a Sevilla, on després d’un partit molt intens contra la selecció Andalusa, va endur-se la victòria amb un 12 a 17. Els últims minuts de partit, les del XV de la Ginesta, van demostrar una gran fortalesa defensiva que no va permetre a les andaluses apoderar-se del partit. Sílvia Julià va marcar el segon assaig de la jornada, colant-se per la banda de les rivals i assajant ben a prop de la bandera.

Volem felicitar a les seleccions per les seves actuacions en aquest campionat d’Espanya i destacar a les nostres jugadores pel gran paper que han fet en aquesta competició. 

 

Fotos: Jaume Andreu i Selecció Catalana de Rugby

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES