Martí Vicente torna al club

El jugador de la secció de rugby Martí Vicente (1995), que ha jugat les darreres cinc temporades a la UE Santboiana, va formalitzar fa uns dies la tornada al seu club d’origen per la temporada 2023/24.

Vicente va començar a jugar al club amb cinc anys i forma part d’una estirp de jugadors poblenovins, amb el seu pare Josep i el seu oncle Manuel. La seva posició predilecta és al centre de la tres quarts, però també s’ha desenvolupat com a ala. Es caracteritza per la seva potència en atac i la capacitat de penetració en la defensa contrària.

En Martí és un apassionat de l’esport i és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Ramon Llull.

Jugador habitual a la selecció Catalana des dels 14 anys, a l’equip de XV i a les Bes7iès. També ha estat convocat per la Selecció Espanyola Sub17 i Sub18.

Ben segur que l’experiència adquirida durant les temporades que ha jugat amb el Degà, ajudarà de forma molt rellevant a constituir un equip competitiu de cara a la temporada vinent.

Bentornat Martí!

 

NOTÍCIES RELACIONADES