Noves mesures entrenaments del 7 al 17 de gener

A causa de les noves mesures sanitàries i restriccions de mobilitat decretades pel govern de Catalunya i amb la intenció de poder facilitar el compliment d’aquestes, alhora de no haver de deixar de practicar la nostra activitat. Us comuniquem les opcions que hem decidit dins de poder complir amb totes les normatives.

Waterpolo

CATEGORIA PRE-BENJAMÍ

Activitat:
Suspesa fins a nou avis, ja que es considera activitat extraescolar per no tenir competició organitzada per la federació.

Quotes:
Es compensaran amb les del mes vinent.

 

CATEGORIES BENJAMÍ FINS A ABSOLUTS (A EXCEPCIÓ DE L’ABSOLUT A)

Activitat:
Tota l’activitat passa a realitzar-se a Can Felipa.

Dijous 7 i divendres 8 de gener entrenaments suspesos.
L’inici dels entrenaments serà a partir de dissabte 9 de gener i continuarà dilluns 11 de gener amb els següents horaris.

Hi haurà un horari que s’enviarà abans del dilluns quan ho tinguem confeccionat per tal de donar l’opció de fer treball de millora i individualitzada a cada equip amb complement de treball físic. Tenim en compte que hauran de ser activitats on s’acompleixin totes les mesures d’aforament i normatives referents a piscines, espais marcats i aforaments.
Es complementarà amb horaris i entrenaments els dissabtes tarda a Can Felipa.

Quotes:
Es mantindran les quotes normals. Aquells esportistes que per restricció municipal no puguin venir a entrenar ho hauran de comunicar i es compensarà la quota amb la del mes vinent.

CATEGORIA ABSOLUT A

Activitat:
Entrenaments normals com fins ara al Besòs en ser equip amb competició nacional.

Quotes:
Es mantindran les quotes normals.

 

Natació Artística

CATEGORIA INICIACIÓ (DISSABTES MATÍ)

Activitat:
Suspesa fins a nou avis, ja que es considera activitat extraescolar per no tenir competició organitzada pel CEEB

Quotes:
Es compensaran amb les del mes vinent.

CATEGORIES (GRUPS DEL BESÒS)

Activitat:
Tota l’activitat passa a repartir-se entre Can Felipa i Besòs per tal de facilitar els entrenaments a la normativa del confinament municipal i ajudar al fet que totes les esportistes puguin realitzar l’activitat.

Inici de l’activitat a partir de dilluns 11 de gener. Tal com indicava l’horari passat abans de festes.

Hi haurà un horari que s’enviarà quan ho tinguem confeccionat amb l’Anna per tal de donar l’opció de fer treball de millora i individualitzada a cada equip i esportista indicant en quina instal·lació li pertoca anar a cadascú.
Tenim en compte que hauran de ser activitats on s’acompleixin totes les mesures d’aforament i normatives referents a piscines, espais marcats.

Quotes:
Es mantindran les quotes normals. Aquells esportistes que per restricció municipal no puguin venir a entrenar ho hauran de comunicar i es compensarà la quota amb la del mes vinent.

 

Rugby

Els entrenaments de rugby segueixen en els mateixos horaris que les setmanes anteriors. No hi ha canvis i no es veu afectat per les restriccions.

Els FAQS publicats per la Secretaria General de l’Esport http://web.gencat.cat/ca/activem/preguntes-mes-frequents/esports/ estableix com a excepció els grups de pràctica esportiva federada.

No es troben afectats per aquestes limitacions els centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.

NOTÍCIES RELACIONADES