Presentació de la nova equipació de Rugby del CN Poblenou per a la temporada 2019-2020

Ahir dia 15 de juliol, la Secció de Rugby del Club de Natació Poblenou va presentar la nova equipació que portaran els equips de la secció aquesta propera temporada 2019-2020, de Haku del grup WIBO.

La presentació va tenir lloc a les oficines del club i va comptar amb la presència dels capitans Isaïes Taboas i Sílvia Julià, on han pogut fer-se una sessió de fotografies de l’equipació que lluiran aquesta propera temporada i on també es va comptar amb el suport de Betevé.

Aquestes equipacions, que mantenen el color blau corporatiu, representaran el Club arreu del territori català i espanyol, amb l’objectiu de millorar la imatge i complementant l’esforç de cada un dels equips de la secció.

Juntament amb aquesta presentació s’ha engegat una campanya de micromecenatge i esponsorització per tal que les empreses puguin donar nom i associar-se a la imatge del club i als seus valors. Aquesta iniciativa va dirigida a totes les seccions del club, del barri i de la ciutat amb les màximes garanties d’èxit possible.

L’objectiu de la campanya és clar: vols fer equip amb nosaltres? Així doncs, a quinze dies vista de l’inici de la pretemporada de la secció, el club treballa per poder afrontar la temporada amb molta il·lusió.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES