Presentació Temporada 2023-2024

Dissabte 16, vam donar el tret de sortida a la temporada 23-24. I ho vam fer amb una rua per la rambla del Poble Nou, des del Camp de Rugby de la Mar Bella, fins al CEM Can Felipa.

Amb la secció de rugby, ens hem reunit ben aviat al Camp de Rugby del CEM la Mar Bella, i allà, els delegats ja repartien les noves samarretes. Ratlles blanques i negres, i unes franges blaves, onades, al pit logo dels 100 anys, i sobre el cor, el primer escut del nostre club. Això ja ensuma a Centenari. Una nova imatge per aquesta temporada tan important. Al 2024 celebrem 100 anys.

Riures i molta alegria, des dels més petits ja s’ensumen les ganes d’omplir la gespa de placatges, rucks, melés i molts assajos!

Sortim de la Mar Bella, i enfilem fins a la Ramba del Poble Nou, el centre del nostre barri. Poc després, ens trobem amb els companys de la secció de Waterpolo. Secció una mica minvada, ja que faltaven 4 equips que participaven d’un torneig. Un 3×3 conjunt, i seguim carrer amunt.

Arribem fins a la nostra paradeta de festa major, on portem 2 caps de setmana ensenyant al barri que fem al club, i on les companyes de Natació Artística ens esperen marcant algunes de les seves coreografies. Tot un espectacle!

Un altre 3×3, ressona per tota la rambla. El nostre crit ens uneix.

Arribem fins al CEM Can Felipa, la seu del club, i allà el nostre president, Jordi Homs, ens ofereix unes paraules. Parla de centenari, d’objectius i de victòries. Una nova imatge, noves equipacions, nous banyadors i moltes ganes de celebrar. Aquesta serà una gran temporada.

3×3, 9! 3×3, 9! 3×3, 9! Visca el Poble Nou.

 

Secció de Natació Artística

Secció de Waterpolo

Secció de Rugby

 

Podeu trobar aquí totes les fotografies de la rua i les presentacions dels equips.

 

NOTÍCIES RELACIONADES