Primera jornada intensa del femení de rugby!

GEiEG 31 – 17 CN Poble Nou

A les 12 del migdia començava un partit duríssim contra un equip destinat històricament a estar a la divisió d’honor femenina. Estàven nervioses, però les ganes de què comencés el partit es palpaven a l’ambient. Durant els 30 primers minuts, les noies del Poblenou dominaven el partit i tenien la iniciativa en el joc, reflectit en unes fortes melés i el joc en obert. Tot i això, el resultat d’aquest domini només es va traduir en un curt 0-5 per les de Poblenou. A partir d’aquí el Geieg va treure l’orgull i la classe, i va aconseguir igualar el partit, tant en joc com en resultat, però les noies del Poblenou no es van arronsar i van tornar a portar la iniciativa del joc, estant a punt de marcar en dues ocasions molt ben trenades on només va mancar la definició.
Lamentablement, i amb el temps complet, un cop de càstig va agafar a les noies del Poblenou mal organitzades i la segon centre gironina, Eli Martínez, motor del seu equip, va aprofitar per fintar diverses jugadores, que encara es recol·locaven, i anotar així un injust 10-5 en favor de les locals.
Aquest dur cop, la manca de recanvis en la primera línia i la lesió de la jugadora poblenovina Raquel Arnau, va portar a les noies del Poblenou a una baixada física i anímica que l’equip rival va aprofitar per anotar dos assajos consecutius. Aquesta fase de joc va precedir a una intensa igualtat que va donar un assaig per cada un dels equips, fins als darrers 10 minuts on, i sorpresivament, les noies del Poblenou van treure pit i cor on els pulmons i les cames no arribaven, dominant clarament el tram final, on les de vermell van patir dues lesions a 5 minuts del xiulet final que les obligava a jugar amb 14. Massa tard va arribar la reacció. Un 31-17 final que no acabava de reflectir el desenvolupament del partit, tot i que davant d’un rival que ha explotat millor les seves armes i que és just vencedor.

Gran partit, bones sensacions i un rival que demostra a cada partit perquè són vigents campiones de Catalunya.

Alineació: ⚫️⚪️????

1.Sara 2.Laura Pérez 3.Bea 4.Miriam 5.Ainhoa Sánchez 6.Claire 7.Mireia Martínez 8.Roberta 9.Olasz 10.Paula 11.Clara 12.Sílvia 13.Claudia 14.Rakel Gómez 15.Raquel Arnau 16.Ainhoa Berned 17.Danae 18.Tania 19.Ona 20.Núria Castellà 21.Laura Esteban
22.Irene Checa 23.Mireia García

NOTÍCIES RELACIONADES