Renova Manolo Suárez amb el Poble Nou

Després d’una temporada amb un bon final, Manolo Suárez amplia el seu contracte per poder dur a terme un projecte més ambiciós. 

Suárez ens ha explicat la seva experiència, els seus nous objectius i el seu projecte amb l’equip i el club.

 

“Aquesta, ha sigut una temporada de creixement, hem anat de menys a més, vam començar amb dubtes, un equip inexpert en categoria nacional que a poc a poc ha anat consolidant-se i assimilant els conceptes de joc, un final de temporada molt bo aconseguint 8 victòries en els últims 10 partits, i això ens va permetre quedar a un punt del play-off d’ascens, per tant, podem considerar que hem fet una bona temporada, posant les bases dels conceptes de joc per les pròximes campanyes.

La nova temporada es presenta amb objectius il·lusionants, ja coneixem la categoria i tot i que no serà fàcil pel nivell dels equips que ens trobarem a la lliga, volem estar a dalt i disputar l’ascens, per aquest motiu hem format un equip competitiu, incorporant jugadors en aquelles posicions que ens feia falta i cada setmana hauran de lluitar per estar al 13 titular. Això ens permetrà un grau de competència interna que farà créixer tot l’equip setmana rere setmana.

No renunciem a res i des del primer moment ens enfocarem a aconseguir el nostre objectiu.

Un club amb 100 anys d’història com el CN Poble Nou, mereix tenir els seus equips el més amunt possible.
L’objectiu a mig i llarg termini, és consolidar el nostre planter i aconseguir que realitzin tot el cicle de categories, perquè són el futur del Club i els que ens permetrà estar a dalt.
Obtenir l’ascens i afermar l’equip a 1a divisió, formant un equip jove i competitiu que, amb la nova instal·lació de Can Felipa estigui a disposició d’aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.
Són objectius de gran magnitud, però que per un Club en formació, en un barri tan popular com el nostre i el volum de jugadors joves que tenim, amb humilitat, constància i implicació per part de tots, serem capaços d’assolir-ho.”

 

Un bon punt de partida per aquesta temporada i pel nostre primer equip que esperem que obtingui grans resultats, i un projecte de futur pel waterpolo al club.

Gràcies per seguir amb nosaltres!

 

NOTÍCIES RELACIONADES