Roger Martínez nou Head Coach del Sènior Femení

Amb una àmplia trajectòria dins del Poble Nou, agafa aquest projecte amb moltes ganes i energia.

En Roger va començar a jugar a rugby amb 28 anys amb la formació d’Enginyers. Des de llavors, sempre ha jugat al club, desenvolupant les posicions d’ala i arrier, on destacava per la seva intel·ligència i la seva duresa en el joc. Va retirar-se com a jugador fa 5 anys, però encara el podem veure jugar algun partit amb els Veterans del club.

El 2016 s’inicia com a entrenador de categories, el 2017 comença a treballar amb el segon equip masculí conjuntament amb Graham Smith, del que aprèn molt sobre metodologia i treball d’habilitats específiques. Segueix treballant amb aquest equip, portant-lo a ser Campió i lider de la lliga Catalana. El 2019 es converteix en la mà dreta de Richard Hicks amb el primer equip masculí, mentre seguia treballant amb l’equip Sub23. Martínez també ha sigut l’encarregat de portar el Sènior Masculí en la seva promoció per evitar el descens i mantenir la plaça a DHB.

Aquesta nouvinguda temporada liderarà el projecte del Sènior Femení, juntament amb la Maria Losada. Vol enfocar-se a reforçar el sistema de joc i treballar les habilitats de les jugadores per poder esprémer tot el seu potencial.

NOTÍCIES RELACIONADES