Som equip de segona!!! El Sènior de Waterpolo del CN Poble Nou puja a segona nacional

L’equip absolut A aconsegueix l’ascens a la Segona Divisió Nacional després d’acabar líder del grup B de la fase d’ascens, en un partit d’infart contra el Canaragua Tenerife Echeyde.

Apoteosi poblenovina és el que hem viscut aquest cap de setmana al CEM Can Felipa. L’equip absolut A  jugava els dos darrers partits de la fase d’ascens i les condicions per aconseguir-ho no ens eren gens favorables: per una banda, havíem de guanyar de més de 12 gols al CW Santiago (per si s’aconseguia un empat a gols contra el Canaragua Tenerife Echeyde), i per l’altra, s’havia de guanyar, com a mínim, de 5 gols (per empatar el gol average) contra l’equip canari.

Dissabte es va jugar el partit contra l’equip gallec, i els nostres s’hi van posar des de que la pilota va caure a l’aigua. Encert, visió, defensa, … , vam aconseguir el millor resultat de la temporada (20-5)! S’havia fet la meitat de la feina.

Diumenge era una caixa o faixa, un  tot o res. Ens jugàvem el treball de tota la temporada en un únic partit; la nostra afició ho sabia i va omplir Can Felipa per donar suport a l’equip.  Des del primer minut, els nostres van sortir endolladíssims (aconseguint un 2-0 en els primers 60 segons): la nostra excel·lent defensa feia que fos molt difícil marcar-nos gol. Període a període, vam anar augmentat l’avantatge fins arribar als 6 gols.

La maduresa d’alguns dels jugadors de l’Echeyde ens ho va posar molt difícil, però teníem clar que era el nostre moment, i que l’havíem d’aprofitar. El darrer període, marcat pels nervis i les errades davant d’ambdues porteries, no va fer variar la diferència de gols: havíem guanyat de 6, havíem guanyat la lligueta, havíem pujat a Segona!!

L’esclat d’alegria va ser immens! Tot l’equip a l’aigua, tots els jugadors de categories saltant i cridant, les graderies no paraven d’aplaudir, … apoteòsic!!

Quatre anys després, el CN Poble Nou tornem a les lligues nacionals!!!

Ho hem aconseguit, i sobretot, ho hem aconseguit entre tots: jugadors, tècnics, delegats, jugadors de categories, afició, club … !! Junts som imparables!!

Enhorabona a totes i a tots!!

Avui més fort que mai:

Tres per tres, nou!!

Tres per tres, nou!!

Tres per tres, nou!!

Visca el Poble Nou!!

 

Fotos del Partit CN Poblenou vs Canaragua Tenerife Echeyde al CEM Can Felipa (2 juny 2019): http://bit.ly/2MvOkGO

Fotos del Partit Canaragua Tenerife Echeyde vs CN Poblenou a Canaries (18 maig 2019). Fotos de Arsenio Waterpolo: http://bit.ly/2WOIKmQ

NOTÍCIES RELACIONADES