Stage anual Touch Rugby CN Poble Nou

El cap de setmana passat la secció de Touch hem celebrat el nostre stage anual, un cap de setmana d’esport i convivència amb el qual els membres de l’equip – familiars inclosos – hem volgut donar inici a la temporada.
Ha estat un cap de setmana d’entrenament intensiu que ens han permès practicar diferents jugades, millorar detalls de compenetració en atac i defensa, identificar punts comuns de millora i plantejar estratègies de cara als partits. Ha estat també l’estrena del CN ​​Poblenou al camp, contra el Torroella de Montgrí, en un duel amistós que va destacar per les ganes i entusiasme demostrats per ambdós contendents, així com la incomparable organització del tercer temps per part dels Senglars.
Però el més important sens dubte han estat les bones sensacions i grans moments compartits fora del terreny de rugbi, que ens fan encara més equip.
Agrair la col·laboració d’òptiques Bogas, Wenglor i Sitep i de l’equip de Torroella de Montgrí, sense els quals tot això no hagués estat possible.

 

Text: Marta Remacha

NOTÍCIES RELACIONADES