Tim Vilaseca s’incorpora com a director esportiu

El jugador del primer equip de la secció de rugby Tim Vilaseca s’ha incorporat al staff de la secció com a director esportiu en substitució d’Aram Prats.

En Tim (Barcelona, 1992) és un jugador de llarga trajectòria i experiència. Integrant del club des de la temporada 2021/22, va militar al FC Barcelona des de 2009 dins el 2018, on va ser també entrenador de les categories de formació, i una peça fonamental en el seu ascens a DH l’any 2014. Estudiant d’INEF, ha jugat i entrenat també al GEiEG (2018/19) i l’equip masculí del Banyoles RC (2019/20). Aquesta temporada (2023/24) s’ha incorporat a l’staff del nostre Sènior Femení. Així mateix, ha estat jugador de la selecció catalana en la categoria juvenil i sènior, i internacional amb Catalunya vs. Portugal, Suècia i Ucraïna. També va formar part de l’expedició de la selecció de Rugby Barcelona a L’Alguer, on es va enfrontar a la selecció de Sardenya el 2012.

Tim, que es caracteritza per una gran dedicació i estima absoluta pel rugby, s’encarregarà de liderar i coordinar tota la tasca formativa de la secció. Formarà tàndem amb Javier Salmerón, coordinador de rugby des de la temporada passada, i que s’ha revelat com un baluard imprescindible en la feina diària de la secció.

 

NOTÍCIES RELACIONADES