Tot un èxit el 1r Torneig Mario Villar d’Escoles de Rugby

El passat dissabte 27 d’abril, vam celebrar a la Mar Bella el 1r Torneig Mario Villar per escoles de rugby, on vam comptar amb la participació de 6 clubs catalans, més de 375 esportistes i 70 partits, de Sub6 a Sub12.

Després d’una setmana de pluja, comencem la jornada amb el cel ple de núvols, però amb calor i moltes ganes de rugby. Un gran desplegament de voluntaris feia possible una logística fluida: controls d’accés, venda de productes, bar; cadascú amb la seva tasca per fer d’aquest un gran dia.

La grada plena des de primera hora i els primers a saltar al camp, els Sub8, que venien amb ganes de demostrar que ja no són tan petits, i saben trobar els espais i com atacar-los. Poc després van arribar els Sub6, amb la seva forma més desenfada de jugar, però amb moltes ganes de tenir pilota i córrer amb ella.

La gran col·laboració dels Sub16 i alguns Sub14 va ser indispensable per arbitrar els partits i dinamitzar el bon joc.

Arribant a mig matí ja s’havien definit posicions, i tocava entrega de medalles per tots els participants, per part dels més veterans del club. Passat, present i futur en un mateix espai, i un moment perfecte per rendir un petit homenatge al nostre company Mario Villar, al que li dedicarem aquest esdeveniment any rere any.

 

Els núvols s’obren, deixant pas a una mica més de claror, per donar la benvinguda als Sub10. Passes, placatges i algunes carreres imparables. Per finalitzar al migdia amb l’entrega d’obsequis per part d’alguns jugadors de l’equip Sènior Masculí.

Canvi de voluntaris, i arriben alguns àrbitres de la Federació Catalana. Per aportar un plus als partits dels més grans de l’escola. Sub12 trepitja la gespa amb força, demostrant que ja juguen a un altre nivell. Sortides de touch, xuts, petites meles, un joc més dinàmic a la mà i una organització defensiva molt més acurada. Posen passió i empenta a cada jugada. La jornada finalitzarà amb l’entrega d’obsequis per part d’algunes jugadores del Sènior Femení i d’altres noies de categories.

Volem agrair el gran equip d’escola la tasca d’organització i logística que van desenvolupar per poder tirar endavant el torneig. A tots i totes les voluntàries que van posar el seu granet de sorra per ajudar a fer que la jornada fos un èxit. Als fotografs que es van encarregar de plasmar la jornada. Als equips participants: Barça, CR Sant Cugat, Rugby Cabrera, BUC i RC Sitges per participar en el torneig i acompanyar-nos en aquesta diada. A tots i totes les àrbitres: federats i jugadors i jugadores de categories, per vetllar pel bon joc.

Hem de fer una menció especial als nostres patrocinadors: que van col·laborar amb nosaltres per ajudar-nos a fer que el torneig fos encara millor: Auara, Can Recasens, Can Culleres i Soul Food.

Auara, Can Recasens, Can Culleres, Soul Food

Una jornada perfecta per gaudir del rugby, i recordar al Mario de la millor forma, amb els més petits del club, però que sens dubte, són el futur.

Esperem que aquest torneig sigui el primer de molts, i que cada any pugui ser més gran, i que puguem arribar a més clubs per fer d’aquesta, una jornada plena de compromís i passió.

NOTÍCIES RELACIONADES