Un nou faristol acull la història de la piscina vella, antiga seu del CN Poblenou

El passat dissabte 9 d’abril va tenir lloc un acte institucional per la descoberta del nou faristol de memòria que explica la història de la piscina vella del Poblenou. Aquesta va ser la primera piscina coberta de Barcelona i de la qual encara es manté un fragment de les grades als jardins de Josep Trueta on estava ubicada.

La instal·lació va ser seu oficial del Club Natació Poblenou durant una època daurada de la qual va sorgir tot un elenc de rellevants esportistes olímpics i internacionals en disciplines com la natació, el waterpolo i el rugby.

L’acte va comptar amb l’assistència de la presidenta del Consell de Districte, Marilén Barceló, del regidor d’Esports i del Districte, David Escudé, del primer tinent d’Alcaldia, Jaume Collboni, i de la regidora adscrita, Elisenda Alamany, acompanyats per la consellera del Poblenou, Sílvia Casorran, el conseller d’Esports, Joan Pujol, la consellera de Memòria Democràtica, Sandra Enrique, i per diverses altres persones membres del Consell del Districte de Sant Martí.

Des del club va intervenir el president del club, Jordi Homs, i la nedadora i waterpolista Glòria Molins, esportista formada en l’antiga instal·lació. 

Durant tot l’acte hi va planar el record a la nostra estimada Aurora Chamorro, nedadora olímpica i internacional del club.

Un acte ple d’emotivitat i que ens anuncia la proximitat del centenari del nostre club.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES