Vibrant partit de rugby sub16 del CN Poblenou per començar l’any

Aquest dissabte 8 de gener, els reis ens van portar un vibrant partit de rugby del Sub16 del CN Poblenou i la UE Santboiana B. Malgrat ser el B, els equips de Sant Boi sempre són rivals durs, coneixedors del bon rugbi i mai donant-se per vençut.

La primera part va començar amb un tanteig per part dels equips, amb domini del joc atacant per part de la santboiana, però aturats en tot moment per una defensa sense fissures del poblenou. No va ser fins ben entrada la meitat del primer temps, que van arribar les nostres marques producte de ràpids contraatacs i bones jugades, deixant el resultat en 26 a 0 a favor nostre.
La segona part va començar molt bé. Amb els canvis per a refrescar a l’equip, es va ampliar l’avantatge fins a 40 punts i semblava que anava a ser una segona part tranquil·la.
Així i tot, el Sant Boi va despertar i amb punt d’honor i bon joc va escurçar molt de pressa distàncies fins a deixar el marcador en 40 a 27 a 20 minuts del final, començant a tenir dubtes l’equip.
Va ser aleshores quan van entrar els entrenadors, van temperar a l’equip, es van acabar els nervis i ja van aguantar el partit sense problemes deixant el marcador fix en el 40 a 27 final.

Bon partit, amb moltes i diferents lectures, acumulant més experiència en la categoria i mantenint la imbatibilitat en la competició oficial.