Comunicat de Rugby CN Poble Nou

En relació als fets esdevinguts al voltant de la celebració d’un partit de rugby de veterans vs Sant Cugat RC, el diumenge 16 de desembre de 2018, el club vol manifestar el següent:

-El col·lectiu de jugadors que pretenien jugar un partit de rugby diumenge 16 al CEM La Mar Bella i realitzar el tercer temps al CEM Besòs estava format, en la seva gran majoria, per no-socis del club.

-Qui vulgui gaudir de les avantatges de formar part de CNPN, ha de compartir els seus valors i el seu projecte social i esportiu i, evidentment, estar al corrent de pagament de la corresponent quota de soci.

-Formar part del club és un acte voluntari. No obliguem ningú a ser-ho. Qui no en vulgui formar part, està el seu perfecte dret, però no té sentit voler gaudir dels drets de formar-ne part, sense voler complir els deures.

-Tal i com vam manifestar en el comunicat del passat 23 de novembre, el col·lectiu de jugadors d’Enginyers que vulguin seguir jugant partits amb la identitat d’Enginyers Rugby, ho hauran de fer desvinculats del CN Poble Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES