Cròniques i fotografies de Waterpolo – 1/05/2021

El passat cap de setmana, només s’han jugat 2 partits de la secció de waterpolo del club, infantil i juvenil, que han acabat amb un balanç d’una victòria i una derrota.

El Juvenil rebia a l’UE Horta a Can Felipa; els de Gilberto Cáceres van jugar un partit dolent, amb moltes errades en les passades, que acabaven motivant ràpids contraatacs dels hortencs que van mostrar-se infal·libles davant porteria. El resultat (6_17) és un reflex real del que va ser el partit.

L’Infantil va viatjar fins a Figueres per enfrontar-se a un combinat del CW Figueres i el CW Anglès; malauradament, els locals no van poder conjuntar el mínim d’11 jugadors requerit, fet que va suposar la nostra victòria per 0_5 ja abans de començar a jugar. Tot i això, el partit va jugar-se, com es fa habitualment en aquestes situacions: els nois de Sergio Mollá van jugar un partit seriós i ordenat que va acabar amb un tancament de marcador al final del 5è període, amb un resultat de 4_19. Segon partit i segona victòria de l’equip en la lliga per la lluita per les posicions 17 a 26. Seguim!

NOTÍCIES RELACIONADES