Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 05/04/2022

Ja podeu gaudir de totes les cròniques dels partits d’aquest cap de setmana.

Sènior Femení: AVR Barça 78 – 0 CN Poble Nou

L’accés a la final de la Divisió d’Honor Catalana per part del Poble Nou haurà d’esperar. Com l’any passat, van caure a semis i davant del mateix rival.

A la Teixonera el FC Barcelona va imposar la seva condició d’amfitrió i va marcar diferències des de l’inici amb un atac demolidor. Als cinc minuts les blaugranes havien monopolitzat la possessió de l’oval i ja s’avançaven 12-0. El conjunt poblenoví havia plantejat un partit des del compromís defensiu, però les culers guanyaven l’esquena a les placadores amb relativa facilitat i, trobant la continuïtat, rellançaven als recolzaments. La posada en escena va ser clarament local i el CNPN va trigar trenta minuts a començar a enllaçar seqüències de joc amb criteri, però ja amb el partit trencat i sense capacitat per a capgirar el resultat. Les negres tenien sort desigual en el set piece: melés sòlides i touches trontollants. Optaven per jugar-ho tot a la mà.

S’arribava a l’equador amb un rotund 29-0.

Després de la represa, el Poble Nou va millorar el percentatge en la conquesta i va moure pilota amb més claredat. Però la defensa, poc pressionant, continuava sent més laxe del que demanava el volum ofensiu del rival. El quinze blaugrana replicava les escomeses del CNPN amb encadenats precisos, i anaven sumant a ritme de metrònom. L’encert en evadir els enquadraments per part de les líders de la lliga complicava encara més el panorama visitant. El Barcelona no va baixar el ritme fins a segellar el pas a la final amb solvència.

Del tram final del duel cal repescar l’ingrés de les jugadores de refresc a la gespa, que van aportar un plus de coratge i intensitat en un matx tan farragós. No és senzill entrar en un partit quan s’està remant a contracorrent. Judith Bonjorn es va reivindicar en la posició de 9 en aprofitar els minuts de què va disposar. Va saber donar una marxa més a la sortida de la pilota.

El Poble Nou cau per segon any consecutiu a semifinals, demostrant, això sí, maduresa en afrontar les complicacions. L’actitud dins el camp va ser sempre encomiable, mantenint l’esperit d’equip i l’esportivitat.

El propòsit de cara a la temporada vinent és el de superar aquest esglaó. L’equip treballarà per aconseguir estar a la final.

3×3.

David García.

Fotografies: Ainhoa Sánchez Pinacho

Sènior B/Sub23: CN Poble Nou 43-17 RC Spartans

Dissabte de luxe a la Mar Bella per certificar la classificació a la final de la lliga de Segona Catalana. El Sènior B/S23 no va fallar davant dels Spartans i arriba a una merescuda final després de molts anys sense presència a uns play-offs. La grada del nostre estadi presentava un magnífic aspecte per rebre a un equip consolidat i seriós que no va fallar davant la seva afició, davant d’uns Spartans amb una intensitat digna del moment. La primera part va tenir un ritme vertiginós, tots dos equips volien marcar el seu estil per definir el partit i es van veure 40 minuts a molta intensitat, en els quals el Poblenou va saber dominar i aguantar les envestides dels visitants i fer valer la condició de locals. S’arribava al descans amb un marcador amb avantatge local però amb uns Spartans no gaire lluny, i a la segona, tota la feina dura de la primera part tenia recompensa: el Poblenou va marcar clarament el ritme posant en pràctica un joc de continuïtat tant per davantera com per tres quarts (a destacar la línia de llavors, formada íntegrament per jugadors formats a casa) que va acabar de definir el partit.

Un premi a un gran esforç durant tota aquesta temporada com és jugar una final, però la màxima recompensa encara s’ha d’aconseguir. Aquest dissabte a les 18:00 h necessitem la Mar Bella a vessar per donar suport en una final que ens enfrontarà en un apassionant derbi al BUC.

3×3!

Totes les fotografies

Fotografies: Víctor Riu

Sènior C/Desenvolupament: Martorell/Esparraguera 21-50 CN Poble Nou

Sub18: CN Poble Nou 10 – 0 BUC-Anoia

Primera semifinal de S18 en molt temps degut al covid.

Barreja de nervis i ganes però sobretot gran motivació dels nostres jugadors.

Rival Buc equip combatiu i lluitador.

El partit comença molt bé amb 2 accions molt dinàmiques de la nostra 3/4 que fica el marcador en 10 a 0. A partir d’aquí el vent, fred fan que el ritme no sigui tan intens però els nostres jugadors frenen cada atac del Buc. A la segona part mateixa dinàmica defensiva i atac. Malauradament, el partit para 30 minuts per una lesió greu de jugador Buc a qui desitgem que es millori aviat. Últims 10 minuts d’infart on Buc no tira la tovallola però aconseguim frenar

Contents i ara a preparar Sitges a la final

3×3!

Fotografies partit s18

Sub16: CN Poble Nou 24 – 0 UE Santboi B

¡A la final!! Ese es el mejor resumen al sábado de fiesta en la Marbella.

Desde las 16 h estuvo Sub16 animando al Sénior B y a Sub18 en sus respectivos partidos de semifinales (felicidades a ambos), calentando motores en un día muy frío climáticamente hablando, pero muy caliente en el ambiente deportivo.

Y llegó nuestro turno, el Sant Boi que llegó a las semis, venía con muchas ganas de revancha después de las dos derrotas en liga y así lo demostró, empezó a por todas presionando como nunca y muy, muy intensos.

Pero nuestro equipo demostró oficio con una  defensa férrea e implacable, característica que vienen desarrollando los últimos años, además de jugadas ensayadas en ciertos lances que fueron cruciales en el resultado final.

Acabó el primer tiempo con un 10 a 0 que demostraba lo correoso que había sido el primer tiempo, en el segundo tiempo el equipo demostró otra de sus más valiosas cualidades, una plantilla extensa y de calidad, ocho cambios que dieron más aire al equipo y como en la primera parte no bajó el pistón y con dos marcas más, dejó el marcador en el 24 a 0 definitivos, después fiesta general en el Quintxo y a esperar la final.

3×3… visca el Poble Nou!

PD: Mención especial a Álex y Ferràn, exjugadores que pertenecieron a esta generación y que vinieron a apoyar a sus amigos demostrando que el rugby forja amistades para siempre !

Escola: Torneig Germans Bisbal.

Aquest diumenge, els equips de l’escola van participar en el torneig Germans Bisbal, organitzat per l’UE Santboiana. 10 clubs i més de 600 participants van poder gaudir d’una jornada plena de rugby de tots els nivells. Volem agrair a l’organització la bona feina realitzada, a tots els voluntaris per l’acompanyament i als àrbitres per fer la jornada justa i educativa.

Sub12.

Aquest cap de setmana anàvem a Sant Boi amb pocs efectius, però comptàvem amb un 10 ple de ganes de trobar-se amb vells coneguts.

Vam jugar 4 partits. Cornellà, Barça, Sant Boi i Sant Cugat. Durant la jornada vam poder veure diferents aspectes del joc bastant positius, no obstant també moltes cosetes a millorar. Van mantenir els ànims amunt i les ganes de jugar. Durant el tercer partit, vam quedar amb 2 lesionats, i gràcies al Sant Cugat, que ens va deixar uns quants jugadors, vam poder acabar amb bones sensacions.

Un cop més, els jugadors i jugadores del Sub12 ensenyant que tenen grans ganes de lluitar i que encara tenen molt a demostrar.

Sub10.

Diumenge gèlid a SantBoi City ciudad sin ley! On el Sub10 va poder desplegar un bon joc obert practicat durant la setmana contra els equips més potents de la categoria.

Els jugadors van acabar molt satisfets de la tasca feta.