Cròniques Rugby CN Poblenou cap de setmana 27/02/2021

Sènior Femení  –   BUC B 0 – CN Poble Nou 65

Us deixem la crònica del partit de diumenge 28 de febrer i més a baix podeu trobar les fotografies del partit.

Crònica:

LES NOIES TORNEN A GUANYAR DESPRÉS D’UN ANY SENSE RUGBY

De la competitivitat del CNPN femení en parla el seu palmarès. Envejable. Del seu estil, per ara només es pot dir que s’està cartografiant en paper vegetal. I cada cop té millor pinta. El BUC B-CNPN va ser una bona mostra.
Un BUC agressiu imposava el seu sistema en els primers minuts de partit, fins que Peta treia el bloc de notes i dibuixava amb tiralínies el camí a seguir. L’ample del camp es dilatava i les ales, hiperactives, rebien pilotes d’or. Al minut 10, Norah Segura va estrenar el marcador. Les panteres, curtes d’efectius però amb el ganivet entre les dents, no abaixaven els braços ni eludien el contacte i s’enduien les disputes en el breakdown. Tot i la resistència negre, el pla de joc començava a fluir i donava fruits: assajos de Claire Masse-Navette, Clàudia Pont i Clara Córdova.
0-24 a la mitja part.
En la represa es va trencar el partit. Sara Mendavia i Adaia Anglés (per dues vegades) tiraven la porta avall i entraven a marca com locomotores. Clàudia, expansiva, dominava la zona ampla, tant en defensa com en atac.
La cirereta del pastís la va posar Judith Bonjorn, que en el seu debut en competició va voler sorprendre a la parròquia amb una marca que signaria la mateixa Portia Woodman. Dos contrapeus elèctrics i carrera de 60 metres. En aquell trajecte es feia rugbier de ple dret.
I com era el seu dia, va fer embogir la banqueta en inventar un altre try de factura similar. Velocista impecable. L’equip als seus peus.
Marta Segura i Marina Salvador remataven la feina.
Al final, 11 assajos i 5 transformacions (3 de Clara, 2 d’Alisson Peña). Victòria carregada d’il·lusió, però encara cal seguir treballant. Molt per ajustar i molt marge de millora.
Un any sense jugar i ja sembla que va ser ahir.
Competir en temps de pandèmia és el millor regal.
Amb ganes de més.
Visca el rugbi!
3×3!!

 

S18  –   CR Spartans Granollers 21 – CN Poble Nou 40

Segon partir amistós dels nostres S18.

Jugàvem contra el Club de Rugby Spartans Granollers al seu camp. Va ser un dia solejat i el camp estava en perfectes condicions.

Partit molt entretingut i dinàmic, l’objectiu era anar millorant respecte al cap de setmana anterior i es va veure molta millora tant en defensa com en atac.

Tal com indica el seu nom, Spartans, l’equip de Granollers va ser molt combatiu, dinàmic i va provocar molt perill. El seu jugador Lucas, abans jugador del nostre club, va fer un molt bon partit.

El resultat final va ser victòria de Poble Nou 40 a 21, però com ja vam dir la setmana passada, en aquests moments el de menys el resultat.

Poble Nou va demostrar que cada dia està més conjuntat, els jugadors es coneixen més, tots van donar el màxim i ja no hi ha “novatos“.
Hem d’agrair a dos jugadors del nostre equip que van jugar cada part amb Granollers.

Falten dues setmanes per començar la lliga, tots tenim moltes ganes. Ara toca preparar-nos per donar el màxim contra el FC. Barcelona.

3 x 3 9 visca el Poble Nou!!

S16 CRUC 5 – CN Poble Nou 67

Dissabte 27 de febrer l’equip S16 tornava a jugar després d’un any sencer en blanc per causa de la pandèmia. Va ser a Castelldefels, en partit amistós. El club ha confegit un equip amb els integrants naturals, afegint-hi els jugadors S14 de segon any, donat que -llei obliga- no hi ha competició d’aquesta categoria. Així treballem amb un grup gran, proper a la trentena d’integrants.

El partit va començar amb intensitat, amb un assaig primerenc als tres minuts de partit per l’eix profund del debutant Edu Cortès, primera línia nat, a qui li augurem un bon futur en la posició. L’equip no va afluixar, i els punts van anar caient amb la regularitat d’un metrònom, malgrat el CRUC jugava i provava, combatiu i resolt durant els 70 minuts, amb una davantera gran i pesada, i uns tres quarts àgils. Nosaltres vam acudir a la convocatòria amb 27 jugadors útils, i la tripleta d’entrenadors va anar donant sortida alternativa a tots els jugadors, provant-los en diferents posicions, talment com si es tractés d’un partit d’handbol.  Tots els van jugar amb afany, i encert divers. Queden encara moltes coses per millorar: la neteja del ruck, la qualitat i rapidesa del passe, i sobretot, el placatge i la defensa, que necessiten més disciplina d’equip i contundència, que necessitarem com l’aire que respirem quan ens enfrontem a equips més durs.

Felicitem a tots els jugadors, que van jugar amb autèntic esperit i ganes, en un partit molt net, com correspon. 

Totes les fotos de la jornada aquí: https://photos.app.goo.gl/fnN4Zw2VHXhzPrcS7

NOTÍCIES RELACIONADES