El CN Poblenou se suma al manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones

El CN Poblenou, un any més, s’ha sumat al manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Per aquest motiu, durant els últims dies, s’han fet diverses lectures en diferents moments esportius del club: partits de diferents categories de rugby i waterpolo, entrenaments de natació artística, trobada d’escoles de rugby…

Volem confirmar el nostre compromís ferm. Donem veu i visibilitat i exigim tolerància ZERO davant els agressors masclistes i exterioritzem el nostre crit més unànime i conscient, envers les violències masclistes.

Podeu veure alguns d’aquests moments i llegir el manifest del món de l’esport aquí.

 

Waterpolo

Lectura de manifest abans de l’inici del partit de l’Absolut C. Pol Romeu Miralles,  jugador de la categoria màster, va ser l’encarregat de fer-ho.

 

Natació Artística

Lectura de manifest abans dels entrenaments de les categories de competició.

 

Rugby

Lectura del manifest abans dels partits del Sènior A i el Sub 14, i de l’entrenament del Sènior femení.

 

 

També volem fer difusió de la guia La violència sexual a l’esport, creada pel Consell Català de l’esport, on l’objectiu és esdevenir una eina de referència en la tasca de conscienciació, visibilització i elaboració de plans d’actuació que treballin vers la prevenció, la detecció i l’abordatge de la violència sexual en contextos esportius.

NOTÍCIES RELACIONADES