World Class Coaching amb els entrenadors Gary Street, Kris de Scossa i Vicky Macqueen

Els entrenadors internacionals Gary Street, Kris de Scossa i Vicky Macqueen impartiran un World Class Coaching els dies 19 i 20 de desembre a les instal·lacions de La Mar Bella, adreçades a tècnics de Barcelona i la resta de Catalunya.

Les dues sessions comptaran també amb la col·laboració de Graham Smith, actual director tècnic del CN Poble Nou, que va ser assistant coach d’Anglaterra en la Copa de Món femenina de 2014, formador a la RFU entre 1993 i 2015, i tècnic dels Worcester Warriors entre 2003/05.

Les sessions es duran a terme de 19:45 h a 22:30 h i estaran dividides en dues parts. Una primera de contingut teòric seguida d’una aplicació pràctica al terreny de joc.

La primera sessió serà dimarts 19, on es treballarà principalment amb l’equip de nois. El tema principal és el joc d’atac multidisciplinar enllaçant el joc dels davanters amb els tresquarts.

La segona sessió serà dimecres 20. En aquesta es treballarà principalment l’equip femení treballant aspectes com: habilitats bàsiques, construcció de confiança, continuïtat…

El preu d’aquest clínic és de 35 € per als dos dies, i en cas d’assistir només a un, el preu serà de 20 €. Hi haurà servei de traducció per a tots aquells que no parlin anglès.

L’experiència i el currículum d’aquests dos entrenadors asseguren unes sessions intenses i motivadores.

Gary Street

Harlequins RFC and Oxford University WRFC
RFU Level 4 coach/IRB TTT
Actualment Academy Coach Development Officer i entrenador Harlequins Women
Premier League and Cup Winners 2016/17
Varsity Winners – Twickenham 2015/16

Anglaterra Femení:
World Cup Winners 2014
World Cup Finalists 2010
Six Nations Winners 2007– 2012 (6 títuls consecutius, inclosos 5 grand slams)
Nations Cup Winners 2008 – 2011
European Cup Winners 2007,08,09,11
Investec Cup Winners 2009
European 7s Champions 2003-2007

UK High Performance Coach of the Year – 2014
UK Coaching Awards – Overall coach of the Year – 2014
BBC Sports Personality– Team of the Year and Coach of the Year Nomination
Sky Sports/Sunday Times –Sportswomen Team of the Year
Entrenador de l’any Pride of Britain

Kris de Scossa

Director i entrenador a “The Rugby Academy” World Rugby Educator.
Director de Rugby / Entrenador Burnaby Lake RFC i del Meraloma RFC en la CDI Premier League d’Amèrica del Nort (Masculí).

Entrenador a:
BC Bears (Canadà) Americas Rugby Championship (ARC), Canada National Women, Wales National Women, Bristol Women and Technical Advisor Old Redcliffian’s England National 2 (Masculí)

Experiència en més de 45 test matx internacionals: Rugby World Cup, Women’s Rugby World Cup, World 7’s series (Masculí & Femení), 6 Nations (Femení), Nations Cup (Masculí & Femení). Pacific Nations Cup (Masculí). Campionats guanyats en les lligues nacionals d’Itàlia, Austràlia Canadà i Anglaterra. National & Provincial Representative Championships guanyats a Canadà i Itàlia.

Vicky MacQueen

Vicky MacQueen BEM (Medalla de l’Imperi Britànic), és la fundadora i directora general de Didi Rugby, una iniciativa per apropar aquest esport als més petits. Vicky ha estat internacional amb Anglaterra 34 vegades, és entrenadora tant d’equips femenins com masculins d’alt nivelli és presentadora de Sky TV per als partits femenins internacionals.

Aquest clínic està organitzat per Rugby Barcelona i CN Poble Nou, amb la col•laboració del CEM Can Felipa i el CEEB.

El preu d’aquest clínic és de 35 € euros per als dos dies, i en cas d’assistir només a un, el preu serà de 20 €. Pel que fa al mètode de pagament, cal fer una transferència amb l’import corresponent abans del dia 8 de desembre (posant d’assumpte “World Class Coaching” i afegint el nom i el cognom) al següent número de compte de Club Natació Poble Nou ES15 2085 9308 5003 3006 8065

Per tal de saber i organitzar com cal el clínic, o per a qualsevol dubte que tinguis, et preguem que ens enviïs un missatge a info@cnpoblenou.catamb el nom i cognoms, i sessió/ns a les quals t’has apuntat.

NOTÍCIES RELACIONADES