Crònica del Sènior Femení de rugby contra la UES-CRUC – 20/03/2021

Primera Derrota del Femení

El UES-CRUC i el Poble Nou es jugaven el lideratge del grup B de la Divisió d’Honor Catalana Femenina en el Baldiri. El partit va començar amb domini barceloní, que tancava a les locals en la seva meitat de camp. Malgrat la pressió, les del Llobregat van ser les primeres a obrir el marcador. Va ser al minut 13 i pràcticament en la primera ocasió en què trepitjaven zona contrària. Les blaves van aprofitar el seu domini en la melé per transmetre la pilota a l’ala, que corria 50 metres al costat de la touche fins a marcar. 5-0.
El CNPN no va abaixar els braços i va respondre amb bones circulacions i un espectacular assaig de Sílvia Júlia. 5-5. Es mantenia la mateixa tònica de l’inici del matx: organització i grans línies de carrera barcelonina. Una sensació de domini que no es reflectia en el lluminós.
Un cop de càstig davant de pals tornava a posar en avantatge a les amfitriones: 8-5.
A les acaballes de la primera part, una de les millors jugades ofensives visitants, amb la pilota desplaçada de banda a banda i fregant repetidament la línia de marca, finalitzava amb una pèrdua i una cursa per la banda de tot el camp de l’ala santboiana.
15-5 a la represa.
La remuntada semblava possible.
Al quart d’hora de la tornada, una nova escapada des de la 40 pròpia per la punta complicava les coses.
El CNPN no va parar de lluitar i mai va perdre el sentit del joc, malgrat no poder aixecar el resultat.
Al final, tot i la derrota, queden bones sensacions, ja que el marcador final (27-5) no acaba de reflectir el joc en el terreny. Encara que es tracta d’un grup força nou, cada vegada hi ha una resposta més sòlida al sistema proposat. Il·lusionant.
Ara, toca CEU, campiones del grup C. Un equip molt dur que, com a primer classificat, jugarà el creuament a casa. Partit ben difícil!
Per la nostra banda, amb ganes de seguir demostrant que l’equip continua creixent.