Crònica i fotografies de Absolut A Waterpolo – 13/03/2021

Ajustada derrota de l’Absolut A

L’Absolut A va jugar, el passat dissabte 13 de març, un apassionant partit contra el CN Montjuïc a Can Felipa. Amb un inici trepidant, l’intercanvi de gols va ser continu durant tot el partit. Vam ser molt agressius en defensa i efectius en atac, tot i tenir davant un equip amb molta experiència a la categoria, mai vam anar més de 2 gols per darrere del marcador.

L’equip, entrenat aquest dissabte per Gilberto Cáceres (per sanció de Yuri Colet), va arribar al darrer període amb un desavantatge de 2 gols, va ser capaç d’empatar a 11 a 2 minuts de finalitzar el partit. Un darrer minut desencertat, amb una expulsió innecessària que va generar un avantatge que es va traduir en gol dels de Montjuïc; en el darrer atac, en el que s’incorporava el porter per tenir superioritat numèrica en l’atac, vam perdre la pilota, fet que va generar un contraatac amb la porteria buida, que va acabar suposant el darrer gol i el final del partit (11-13).

L’empat del CDW Málaga davant el CN Molins, ajusta la cua de la classificació; en aquests moments ocupem l’avant-penúltima posició, 2 punts per sobre del CDW Málaga. Els 2 pròxims partits (CW Castelló i C Askartza) seran determinants per confirmar la nostra permanència a la Primera Divisió. Només ens cal una victòria!!!

Per altra banda, aquest cap de setmana s’havien de disputar els 2 primers partits de la Lliga Infantil Mixta, amb enfrontaments amb el CN Sant Andreu i el guanyador del partit CN Sabadell / CW Igualada. Malauradament, els partits van ser suspesos a primera hora de dissabte, arran d’un cas de COVID en un dels equips. Estem a l’espera de les noves dates dels partits.